• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

W910i-İşte bir yeni telefon daha ...

KarKralicesi

ATA BARIŞ (:
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2006
24.056
18.169
823
37

uzun süredir değiştirmeyi düşünüyodum.
Tam 1 ay önce kırdım şeytanın bacağını aldım bir yeni telefon...
Çok harika ya çok beğeniyorum..(kırmızısını çok istemiştim.Ama telefoncumda yokmuş:mymeka: bizde buna katlandık napalımkaydirigubbakcemile4)
Kullanılışı özelliğiyle cok harika.Herkese tavsiye ederim:lepi:

O_sony-ericsson-w910i.jpg
Sony-Ericsson-W910i-01.jpg

w910i

Buda çalma seçeneklerini gösteriyor...

Alternatif çalma modları
Parça seçmek için yeni yollar deneyin. SensMe™ özelliği, ruh halinize göre şarkı seçmenize veya çalma listesi oluşturmanıza izin verir. Bileğinizi titreterek rasgele şarkı seçmek için Sarsıntı denetimini kullanın.

w910i

ne tarafa yatırırsan ekran o tarafa kayıyor:lepi:
kayıyoruz telimle hergün:icecream:

Son düzenleme:

uzun süredir değiştirmeyi düşünüyodum.
Tam 1 ay önce kırdım şeytanın bacağını aldım bir yeni telefon...
Çok harika ya çok beğeniyorum..(kırmızısını çok istemiştim.Ama telefoncumda yokmuş bizde buna katlandık napalım
Kullanılışı özelliğiyle cok harika.Herkese tavsiye ederim

O_sony-ericsson-w910i.jpg
Sony-Ericsson-W910i-01.jpg

w910i

Buda çalma seçeneklerini gösteriyor...

Alternatif çalma modları
Parça seçmek için yeni yollar deneyin. SensMe™ özelliği, ruh halinize göre şarkı seçmenize veya çalma listesi oluşturmanıza izin verir. Bileğinizi titreterek rasgele şarkı seçmek için Sarsıntı denetimini kullanın.

w910i

ne tarafa yatırırsan ekran o tarafa kayıyor
kayıyoruz telimle hergün

teknomag.com - GSM Association'ın düzenlediği Global Mobile Awards 2008'de Sony Ericsson W910 modeli en iyi telefon seçildi. 13.'sü düzenlenen ödülde Sony Ericsson'un geçen yıl çıkardığı W910 Walkman telefonu sunduğu özellikler ve kullanımı basit kılan tasarımıyla ödülü kaptı.
www.teknomag.com
Telefon esas olarak müzik odaklıyken 3D oyun, video ve yüksek hızlı internet gezintisine de olanak veriyor. Shake control sayesinde telefonu sallayarak şarkılar arasında geçiş yapılabilip oyunların kontrol edilebilmesi yenilikçi bir girişim oldu. Ruh haline göre şarkı seçen SenseMe yine fark yaratan bir özellik. Kutu içeriğinden çıkan 1GB Memory Stick Micro kart ile müzik arşivi oluşturabilmeniz de önemli bir ayrıntı.
www.teknomag.com
SensMe özelliği, Media Manager yazılımıyla telefona gönderilen şarkıları tarzına ve ritmine göre değerlendirerek sınıflandırıyor. Sonrasında bulunduğunuz ruh haline göre seçim yapıp, bu türden parçaların şarkı listenizde yer almasını sağlıyor.

Harıka alet...En cok da shake özelliğine hasta oluyorum..Kardeşim kullanıyor..

Nokıadan şaşma diyor herkes ama SOny kullananlar da muptelası oluyor Şeniz
Telefon alıcam kafayı yıcem secemıyorum
Teknolojı duskunu olmanın dezavatajları :oklava: Incelemeden al gıtsın ıste oama yapamıyorum fellık fellık arastırıyorum ...
:roflol:
Nokıadan cok sıkıldım n95 vardı Blackberyy kullandım fena degıldı
Bu aralar APPLE IPHONE a taktım Amerıkada 199 dolara satılan alet burada 2bin dolar bılmem orda ne kadar..
ya samsung omnıa alıcam ya samsung u900 soul ya da sony shake..
Son anda yıne ayran gonulluluk yapmazsam naniknanik:roflol:sositososito

Bugun alıyorum ınsallah...

Siz de iyi günlerde kullanın canım telefonunuzu:)

tşkelr canım.

Bunuda bana kardeşim önermişti. Hoşuma gitti görünümü aldım.Hiç öyle cok araştırmam.Müzik dinliyeyim radyo dinliyeyim yeter bana(ha birde arama yapayım:lepi:)
Eski telidme sony di ve 3 yıla yakın kullanmıştım onu.Çok memnunum sony lerden:1closedeyes:

tşkelr canım.

Bunuda bana kardeşim önermişti. Hoşuma gitti görünümü aldım.Hiç öyle cok araştırmam.Müzik dinliyeyim radyo dinliyeyim yeter bana(ha birde arama yapayım:lepi:)
Eski telidme sony di ve 3 yıla yakın kullanmıştım onu.Çok memnunum sony lerden:1closedeyes:

joystıcklerde problem oluyormus zaman zaman ?
sende oldu mu cıcım

Canım tuş takımı dıyelım...

Burada bu tel.360 dolar...
Ilk cıktıgında 650-700 dolar civarıydı
Az bekleyınce dusuyor..YENILER cıktıkca..
Süper alet ama

Canım tuş takımı dıyelım...

Burada bu tel.360 dolar...
Ilk cıktıgında 650-700 dolar civarıydı
Az bekleyınce dusuyor..YENILER cıktıkca..
Süper alet ama

tuş takımlarındanda cok memnunum.bozulma takılma vs. gibi durum söz konusu değil:lepi:

g_b_k tavsiye ederim canım:1hug:

joystıcklerde problem oluyormus zaman zaman ?
sende oldu mu cıcım

evet joysticli telefon alırken iyi düşünün derim çünkü bir süre sonra can sıkıcıolabiliyorlar:1closedeyes:
benim eski telefonum k700 idi. ve bir süre sonra joystick zorlanmaya başladı istediğim

yöne zor basıyordum en iyisi sağa sola yukarı aşağıya yönleri olan tuşlu telefon almak :1
closedeyes:joystick

tehlikeli birazsengözlerimebaksanab

evet joysticli telefon alırken iyi düşünün derim çünkü bir süre sonra can sıkıcıolabiliyorlar:1closedeyes:
benim eski telefonum k700 idi. ve bir süre sonra joystick zorlanmaya başladı istediğim

yöne zor basıyordum en iyisi sağa sola yukarı aşağıya yönleri olan tuşlu telefon almak :1
closedeyes:joystick

tehlikeli birazsengözlerimebaksanab

ahanda nerdeyse bir yıl olucak hiç bir sorunum yok şükür.
Tuşları falan hala ilk günki gibi:1closedeyes:

Benim ki de W710i cok seviyorum ben. Adımlarımı günde ne kadar yürüdüğümü filan hesaplıyor diğer özellikleri de hoşuma gidiyor. Bu da çok hoş duruyor ben W serisini beğendim şahsen.

bnde sony telefon almayı düşünüyorum ama şimdiye kadar hep nokia kullandğm için biraz tedirginim. biraz hor kullanırım telefonları çabuk bozulmasın istiyorum önerir msnz kızlr bide fiyatı çok yksek olmasa iyi olr

Sony ericsson marka telefon bulamıyrum piyasada sanırım Türkiyedeki pazar payını geri çekmiş :(

Onunh eş değerinde telefon bakıyrm ben de bakalım yardımcı olursanız sevinrm :)

Back