uzun süredir değiştirmeyi düşünüyodum.
Tam 1 ay önce kırdım şeytanın bacağını aldım bir yeni telefon...
Çok harika ya çok beğeniyorum..(kırmızısını çok istemiştim.Ama telefoncumda yokmuş bizde buna katlandık napalım
Kullanılışı özelliğiyle cok harika.Herkese tavsiye ederim
Buda çalma seçeneklerini gösteriyor...
Alternatif çalma modları
Parça seçmek için yeni yollar deneyin. SensMe™ özelliği, ruh halinize göre şarkı seçmenize veya çalma listesi oluşturmanıza izin verir. Bileğinizi titreterek rasgele şarkı seçmek için Sarsıntı denetimini kullanın.
ne tarafa yatırırsan ekran o tarafa kayıyor
kayıyoruz telimle hergün
teknomag.com - GSM Association'ın düzenlediği Global Mobile Awards 2008'de Sony Ericsson W910 modeli en iyi telefon seçildi. 13.'sü düzenlenen ödülde Sony Ericsson'un geçen yıl çıkardığı W910 Walkman telefonu sunduğu özellikler ve kullanımı basit kılan tasarımıyla ödülü kaptı.
www.teknomag.com
Telefon esas olarak müzik odaklıyken 3D oyun, video ve yüksek hızlı internet gezintisine de olanak veriyor. Shake control sayesinde telefonu sallayarak şarkılar arasında geçiş yapılabilip oyunların kontrol edilebilmesi yenilikçi bir girişim oldu. Ruh haline göre şarkı seçen SenseMe yine fark yaratan bir özellik. Kutu içeriğinden çıkan 1GB Memory Stick Micro kart ile müzik arşivi oluşturabilmeniz de önemli bir ayrıntı.
www.teknomag.com
SensMe özelliği, Media Manager yazılımıyla telefona gönderilen şarkıları tarzına ve ritmine göre değerlendirerek sınıflandırıyor. Sonrasında bulunduğunuz ruh haline göre seçim yapıp, bu türden parçaların şarkı listenizde yer almasını sağlıyor.
Harıka alet...En cok da shake özelliğine hasta oluyorum..Kardeşim kullanıyor..
Nokıadan şaşma diyor herkes ama SOny kullananlar da muptelası oluyor Şeniz
Telefon alıcam kafayı yıcem secemıyorum
Teknolojı duskunu olmanın dezavatajları
klava: Incelemeden al gıtsın ıste oama yapamıyorum fellık fellık arastırıyorum ...
:roflol:
Nokıadan cok sıkıldım n95 vardı Blackberyy kullandım fena degıldı
Bu aralar APPLE IPHONE a taktım Amerıkada 199 dolara satılan alet burada 2bin dolar bılmem orda ne kadar..
ya samsung omnıa alıcam ya samsung u900 soul ya da sony shake..
Son anda yıne ayran gonulluluk yapmazsam naniknanik:roflol:sositososito
Bugun alıyorum ınsallah...
Siz de iyi günlerde kullanın canım telefonunuzu:)