Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Vuslat Mobilya

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

UgurBocegim 29 09 05 09

Hayat paylaştıkça güzeldir
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
255
1
318
Bingöl
Arkadaşlar Vuslat mobilyadan (Kayseri Firması) bir oturma grubu beğendim. Bana çok sağlam ve kullanışlı gibi geldi. Fiyat açısından da diğer gözde firmalardan çok daha uygun. Satıcı reklamının fazla olmadığını ancak ürünlerin çok sağlam ve 2 yıl garantili olduğunu çökme, renk değişikliği v.b. durumlarda yenisiyle değişme yapıldığını söyledi. Aranızda bu firmanın ürününü kullanan ve yorum yapacak olan arkadaşlar yardımıza ihtiyacım var. Oturma grubu çok hoşuma gitti ama adı fazla duyulmamış bir firma olduğundan çekincelerim var. Ne dersiniz? yerimseniben

cnm iyi mobilya bakıldıgı an anlaşılır :)sana kaliteli saglam bşy geldiyse al:)

Mobilya sağlam ve çok şıktı güzelim ancak antilop kumaşlıydı. Sitedeki yorumları okuyunca vazgeçtim. Bellonada çok şık modeller var bir de oraya bakayım diyorum. Teşekkür ederim yorumun için :içelim:

heryeri gez cnm internetten yourmlarada çok aldanma bellona istikballe ilgilide çok olumsuz yorumlar var ama annemin evinde salon va oturma odası bellona yemek odası istikbal ve çok memnun:)

heryeri gez cnm internetten yourmlarada çok aldanma bellona istikballe ilgilide çok olumsuz yorumlar var ama annemin evinde salon va oturma odası bellona yemek odası istikbal ve çok memnun:)

Haklısın canım Batıya tayin olacağım kısmetse mobilya konusunda çok kararsızım Bellona da çok güzel modeller var ama sağlamlık önemli bir de halı markası tercihin ne olur bana bu konuda da ışık tutarsan sevinirim. Sağlıkla. kaydirigubbakcemile5

bende mobilyalarımı bilinmedik bi markadan aldım bakınca anlaşılıyo kaliteli mal,ben çok beğenerek aldım,kullanmaya da başladım iyiki almışım diyorum,halı tavsiyesi istemişsin ben bahariyeden aldım halılarımı çok memnunum koridora ve mutfağada apex halıdan alıcam

KAnepeden vazgeçip oturma grubu aslmaya karar verdim ve bellonadan beğendim bakalım onu alacağım halı olarak da bahariyeye bi bakayım Çok sağol canım fikrin için.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…