- 13 Temmuz 2019
- 134
- -56
- 98
- 39
- Konu Sahibi zumra65555
-
Ben anlamadım nasıl bir şey anlatmak istediğiniziHpvnin de neden oldugu kadınlarda görülen bu hastalık hakkında bilgisi olan var mı?tedavisi nedir?dogal bir tedavisi varmı?ciltte çıkan kabarcıklar ve et çıkıntıları vulvada kızarıklık ile acı verici bir hastalık.aslında bir cilt hastalıgı gibi önceden ocaklar vardı el almış kişiler okurdu gecerdi.doktorların çaresiz kaldığı yerde böyle şeyler yapıp geçen var mı? Biri hpv sigilden dua ile kurtulduğunu yazmıştı.
Bağışıklığı güçlendirmek gerekiyormuş. Bende siğil var. Benim de babaannem okurdu merhaba küçükken elimde olan siğiller giderdi ama ocak dediğiniz şey ne onu anlamadımHpvnin de neden oldugu kadınlarda görülen bu hastalık hakkında bilgisi olan var mı?tedavisi nedir?dogal bir tedavisi varmı?ciltte çıkan kabarcıklar ve et çıkıntıları vulvada kızarıklık ile acı verici bir hastalık.aslında bir cilt hastalıgı gibi önceden ocaklar vardı el almış kişiler okurdu gecerdi.doktorların çaresiz kaldığı yerde böyle şeyler yapıp geçen var mı? Biri hpv sigilden dua ile kurtulduğunu yazmıştı.
Bizim buralarda o derdin ocagı vardır git okuttur derlerdi.bende tam bilmiyorum.dayı kızının ark sırtında komple yaralar cıkmış.cildiyw gitmiş hiç bir şey fayda etmemiş.yengem ocaktan el alan bir kadına götürmüş okutmuş geçmiş.bu vulvar hastalıgı cilt kabarcıklar doktor kesin tedavi sunmuyor okuduklarımdan.ameliyat var .ama tam gecmeyen var.Bağışıklığı güçlendirmek gerekiyormuş. Bende siğil var. Benim de babaannem okurdu merhaba küçükken elimde olan siğiller giderdi ama ocak dediğiniz şey ne onu anlamadım
Vulvar vestibulitis hastalıgı.bazen nedeni belli olmuyormuş.bazende hpv neden oluyormuş.bende ona benzer belirtiler var.ve tedavisi tam olarak yok gibi.birkaç sey denenmiş bununla ilgili birşey bulamadım pek.bu hastalıktan çıkıntılar hpv sigil ile karıştırılıyormuş.kafınlar kulübüne yazan birinden öğrendim.kesin tedavisi yokmuş.lazer ameliyat yazmışlar.ama ameliyattan sonra tekar ediyor geçmeyende var. cilt hastalıgı bazen okutma ile geçiyor okutmakmı lazım.ocagını bulsak mı.ocakta bizim buralarda cilt hastalıgı doktora gidip çare bulamayanlara okurlar geçer.Ben anlamadım nasıl bir şey anlatmak istediğinizi
Hpv ile karıştırılan bir hastalık.bundada et beni şeklinde çıkıntılar var çogu doktor sigil sanıyor.nette araştırırsanız resimleri var.başına gelen tedavi olan yada sigili okutturup geçenler var. bunada çare bulan varmı diye yazdım acıkçasıBağışıklığı güçlendirmek gerekiyormuş. Bende siğil var. Benim de babaannem okurdu merhaba küçükken elimde olan siğiller giderdi ama ocak dediğiniz şey ne onu anlamadım
Ben de kendimde Vestibüler papillala var sanardım ama doktor itiraz ediyor bunlar siğil diyerek geçiştirdi, umarım okuyan birilerini bulabilirsin, çokk geç olsunHpv ile karıştırılan bir hastalık.bundada et beni şeklinde çıkıntılar var çogu doktor sigil sanıyor.nette araştırırsanız resimleri var.başına gelen tedavi olan yada sigili okutturup geçenler var. bunada çare bulan varmı diye yazdım acıkçası
Doktorlar bunu bilmiyormuş.sadece istanbulda bir doktor süleyman engin akman.Ben de kendimde Vestibüler papillala var sanardım ama doktor itiraz ediyor bunlar siğil diyerek geçiştirdi, umarım okuyan birilerini bulabilirsin, çokk geç olsun
Bence bu cilt hastalıgı doktorlar bilmiyor .ocagı okuması olsa keşke .çare bulursam inşallah yazarım.bizim buralarda var ben ocagım diyen teyzeler ama acılacak yerde degil işte.okuyup çiziyorlar.Ben de kendimde Vestibüler papillala var sanardım ama doktor itiraz ediyor bunlar siğil diyerek geçiştirdi, umarım okuyan birilerini bulabilirsin, çokk geç olsun
Çare bulursanız bekliyorumBence bu cilt hastalıgı doktorlar bilmiyor .ocagı okuması olsa keşke .çare bulursam inşallah yazarım.bizim buralarda var ben ocagım diyen teyzeler ama acılacak yerde degil işte.okuyup çiziyorlar.
Allahım inşallah tez zamanda bir çare verir.Çare bulursanız bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?