Kızlar size bişey sormak istiyorum genital bölgesinde ağrı sızlama şikayeti olan arkadaşalar görüntü olarak varis şekli olan varmı bende çıkmış farkedeli baya olmuştu ama ben onu kıl kökü falan sanmıştım ve git gite artıyor tam damarın devamında inşallah daha fazla büyümez ya mor mor ve uçlarında normal bacaktaki ilerlemiş varislerde olduğu gibi küçük top top morluklar var daha sonra geçer inşallah. Haftaya doktora sorayım bari çok korktum çünkü.
Canim tam anlamadim bu dediklerin genital bolgendemi var.Bendeki tek degisiklik sanirim orda olusan sislik o kadar.Biraz daha acarsan sevinirim cnaim anlayamadim tam.
Evet canım ya genital bölgemde varis görünümünde serçe parmağın yarısı kadar bir bölgede sol kısımda bizde anlamadık daha önce böyle birşey görmedim ama kıl dönmesi falan diye tahmin etmiştim kan toplamıştır diye düşündüm ama yaklaşık 3 hafta oldu geçmedi doktoruma sorduğumda ağrıların normal olduğunu söyledi bu gidişimde artık ayrıntılı birşekilde soracağım inşallah geçicidir birde gerçekten canımı yakıyor.
ben dr danıştım oda nörolojiye gönderdi nörolojide beldeki siyatik sinire bebegin agırlıgı ile fazla yük biniyormuş ve bel fıtıgı olabilir dedi sinirlere basıdan dolayı oluyormuş benimkinin sebebi bu zaten bende taa en baştan biliyordum bu sonucun çıkacagını neyse hayırlısı sizde dr görüşün bide şu var eger bel fıtıgı varsa yada şüphesi varsa normal dogum yapmıyorlar. ama napalım bebişler ve biz sağlıklı olalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?