• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vulva biyopsisi bilgisi olan var mı

efsunsuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
4.213
4.243
133
iki gün önce vulvadan biyopsi aldı doktorum bir kaç yerden
patoloji sonuçlarım salı günü çıkacak....sonucu merak ediyorum tedirginim
daha önce yaptıran var mı
ne zaman iyileşir bu yaralar:(

Gecmisolsun öncelikle . Benim ablam yaklaşık 1 ay once yaptırdı biyopsi. Cok sukur temiz çıktı patoloji. Kendi Dr unun ve danıştığımız bir kac Dr un düşüncesi genc yaşlardaki kadınlarda bu sonucların kotu cikma olasılığının hemen hemen hic olmaması. O yuzden içinizi ferah tutun.

Ablamın normal hayatına dönmesi yani rahat oturup kalkması yaklaşık 20 gunünü aldı sanırım .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gecmisolsun öncelikle . Benim ablam yaklaşık 1 ay once yaptırdı biyopsi. Cok sukur temiz çıktı patoloji. Kendi Dr unun ve danıştığımız bir kac Dr un düşüncesi genc yaşlardaki kadınlarda bu sonucların kotu cikma olasılığının hemen hemen hic olmaması. O yuzden içinizi ferah tutun.

Ablamın normal hayatına dönmesi yani rahat oturup kalkması yaklaşık 20 gunünü aldı sanırım .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yirmi gün mü.....çok uzunmuş...ama kendime ve yaralarıma baktıkça çok üzülüyorum...kolay iyileşmeyeceği ortada
bu kadar çok yerden parça alınacağını hiç bilmiyordum..küçük bir kesit alıp patalojiye yollayacak sanıyordum.
Teşekkür ediyorum...İnşallah temiz çıkar..yazdıklarınız içime su serpti..ilk kez böyle birşey yaptırdım inşallah da son olur

Back