Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilgim yoktu, umarım iyi geçer güzel haberler bekliyoruzİki gündür bir kişi cevap yazmadı.Benim biyobsi saatim geldi çattı.Şuan hastanede sıramı bekliyorum .İşlem bitince Allah'ın izni ile buraya nasıl geçtiği hakkında yazarım İnşAllah korktuğum kadar değildir.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Allah'ın izni ile atlattım.5 dakikalık bir işlem.Dikiş atıldı.Baticon ile her tuvaletten sonra temizle denildi.Şu anda yanma var biraz.Operasyon yerine henüz bakma cesareti gösteremedim. Bundan sonra sonucum temiz çıksın başka birşey istemiyorum.Allah tüm kadınların yardımcısı olsun.Hiç bilgim yoktu, umarım iyi geçer güzel haberler bekliyoruz
Bu konuda maalesef bilgim yok, inşallah korktuğunuz kadar değildir. Ne sebeple bu işlemi yaptırıyorsunuz, Allah yardımcınız olsunİki gündür bir kişi cevap yazmadı.Benim biyobsi saatim geldi çattı.Şuan hastanede sıramı bekliyorum .İşlem bitince Allah'ın izni ile buraya nasıl geçtiği hakkında yazarım İnşAllah korktuğum kadar değildir.
Ben de çok eskiden derimden biyopsi aldırmıştım, tek dikiş attılar. Birkaç gün acısı sürer ama uzun sürmez merak etmeyin. Muhtemelen çok küçük bir yerdir, iyileşir. Geçmiş olsun inşallah iyi sonuçlarla karşılaşacaksınızÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Allah'ın izni ile atlattım.5 dakikalık bir işlem.Dikiş atıldı.Baticon ile her tuvaletten sonra temizle denildi.Şu anda yanma var biraz.Operasyon yerine henüz bakma cesareti gösteremedim. Bundan sonra sonucum temiz çıksın başka birşey istemiyorum.Allah tüm kadınların yardımcısı olsun.
Geçmiş olsun şikayetiniz neydi acaba?İki gündür bir kişi cevap yazmadı.Benim biyobsi saatim geldi çattı.Şuan hastanede sıramı bekliyorum .İşlem bitince Allah'ın izni ile buraya nasıl geçtiği hakkında yazarım İnşAllah korktuğum kadar değildir.
Kist vardı .Allah razı olsunBu konuda maalesef bilgim yok, inşallah korktuğunuz kadar değildir. Ne sebeple bu işlemi yaptırıyorsunuz, Allah yardımcınız olsun
Benim de aynı dikiş atıldı,antibiyotik verildi.İnşAllah dediğiniz gibi sonucu güzel olur.Teşekkür ederimBen de çok eskiden derimden biyopsi aldırmıştım, tek dikiş attılar. Birkaç gün acısı sürer ama uzun sürmez merak etmeyin. Muhtemelen çok küçük bir yerdir, iyileşir. Geçmiş olsun inşallah iyi sonuçlarla karşılaşacaksınız
Evet kist vardı.Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun şikayetiniz neydi acaba?
Vulvada kist tarzı bir şey mi var?
Geçmiş olsun bendinde alınacak zormu kolay miÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Allah'ın izni ile atlattım.5 dakikalık bir işlem.Dikiş atıldı.Baticon ile her tuvaletten sonra temizle denildi.Şu anda yanma var biraz.Operasyon yerine henüz bakma cesareti gösteremedim. Bundan sonra sonucum temiz çıksın başka birşey istemiyorum.Allah tüm kadınların yardımcısı olsun.
Teşekkür ederim.Ben çok stres yapmıştım.Merak etmeyin lokal anestezi yapıyorlar.İğne vurulurken biraz sinek ısırığı gibi oluyor,sonra uyuşuyor zaten.5 dk lık bir işlem.Size de gecmiş olsunGeçmiş olsun bendinde alınacak zormu kolay mi
Anestezi yapmayacağım dediTeşekkür ederim.Ben çok stres yapmıştım.Merak etmeyin lokal anestezi yapıyorlar.İğne vurulurken biraz sinek ısırığı gibi oluyor,sonra uyuşuyor zaten.5 dk lık bir işlem.Size de gecmiş olsun
Hanımefendi vulva biyopsisi yaptırdı sizinki vulva değilAnestezi yapmayacağım dedi
Benim vulva dan aldılar,dışardan sizin şikayetiniz nedir?Anestezi yapmayacağım dedi
Hpv var kolposkopi olacakBenim vulva dan aldılar,dışardan sizin şikayetiniz nedir?
Ne peki benim pek bilgim yokHanımefendi vulva biyopsisi yaptırdı sizinki vulva değil