Vücuttaki tüylere kalıcı çözümm??????

Meleknuurr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
5
1
Kızlar epilasyon dışında vücuttaki tüyler için bitkisel kür vb. Bilen varmı ? Ama kalıcı bi daha çıkmamak üzere

Limon tuz karışımı var azaltıyor ağdadan sonra sür Kalıcı çözüm kürkerle imkansız

Evet bir blog var ordan takip edebilirsin günlerini burdan yazabilirmiyim bilmiyorum googlede kozmikbakim diye yaz bulursun

Aa ilk kez duydum.
Bakiyim hemen. Ama ulkeler farkeder galiba. Ben turkiyede degilim.
Neye bagdastiriyorlarki bunu acaba?

Bitkisel yollarla mumkun degil tuylerin bitmesi, mumkun olsa bile cok cok zor. Ben cok cektim aah ah erkek gibiydim kesin cozum lazer

arkadaşlar bu konuda ben çok ama çok araştırma yaptım halen de yapıyorum, lazerede gittim yaklaşık bir yıl yüzüm için çok fazla faydasını göremedim. şu an iple cımbızla eldivenle felan alıyorum limon sürüyorum bazenleride, annem ama her seferinde tüylerini aldıktan sonra limon sürüyor 3-4 gün gerçekten azalmaya ve sararmaya başladı. birde ben çok yerden okudum turunç meyvesini tüylerini aldıktan sonra robotta geçirip streçliycekmiş nereni aldıysan faydasını görenler baya çoğunlukta bu kış onu deniycem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…