• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücuttaki ince kıllar

Karanfilkokusu34

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
157
185
23
30
Merhaba hanımlar, öncelikle buraya yeni üyeyim ama üye olmadan önce de takip ediyordum özellikle lazer epilasyon başlıklarını çok okudum. Benim vücudumun her yerinde kıl var malesef. Hormon testlerim normal çıkıyor. Ense, sırt, bel, göğüs, göbek, boyun, yüz ve takibi kol, bacak... komple yani. Tüm bacak, popo, genital, tüm kol, koltukaltı ve bel alexandrite. Gidiyorum 2. Seansıma giricem haftaya. Diğer bölgelerim için lazeri önermediler tüylerin çok ince yapmasak daha iyi olur dediler. İnce ama çok sıklar ve biraz koyu renkliler belli oluyor çok rahatsız oluyorum özellikle göğüs bölgem yani ağda yapılacak yer değil yüzü bir şekilde hallediyorum ama sırt göğüs göbek çok sıkıntılı. Popomdaki ve basenlerimdeki tüyler de inceydi ama oraları da pakete dahil ettiler diğer bölgeleri ince diye etmediler onu da anlamadım.
Velhasıl, bu ince tüylerle nasıl baş ederim arkadaşlar 7 ay sonra düğünüm var ne çok stresliyim. Bir miktar inceltip azaltırsam sonra tüt sarartıcı kullanayım diyorum ama nasıl azaltıcam bilemiyorum. Tecrübeli hanımlardan yardım istiyorum.

Bende de aynı problem var beyaz tenliyim ama onlar siyah :mad: ama söyle söyliyim eşimin yanında her yerim pürüzsüz gözüküyo yanyana gelince. O cok kıllı değil ama çok esmer. 🤣 onun haricinde de bikini vs.giymem o yizden sorun olmuyo. Hiç kafana takma. 💐

Ya ben de giymem bikini tek sorunum işte nişanlımı düşünüyorum o benden daha pürüzsüz bir kollar var bembeyaz 😂😂 o öyle olunca kendimi kötü hissediyorum valla

Kızlar bende biraz bu sorundan müzdaribim. Benim de sırt omuz bölgemde ince tüylenme var maalesef. Ondan sırtı açık bişi giyemiyorum. Bana da o bölge için lazer olmaz dediler. Ekşide bioderi çok övmüşler. Bir denemeyi düşünüyorum.

Kızlar bende biraz bu sorundan müzdaribim. Benim de sırt omuz bölgemde ince tüylenme var maalesef. Ondan sırtı açık bişi giyemiyorum. Bana da o bölge için lazer olmaz dediler. Ekşide bioderi çok övmüşler. Bir denemeyi düşünüyorum.

Ben de bioder aldım önce onu kullanıcam ne kadar azaltırsa kardır diyorum. Sonra da tüy sarartıcıya geçicem canım ☺️

hangi setini aldın peki canım fiyatı nedir ? Bende alıcam da bir türlü elim değmedi 🤭
Biocure diye bir seti var canım 3 küçük şişe var 3 gün üst üste uyguluyorsun detaylı yazıyor zaten. Ben internetten indirimli aldım 70 küsür liraya. Hem yüz hem vücut için olanı var vücut için olanı aldım. Ne kadar etkili bilemiyorum deneyip görücem :)

Biocure diye bir seti var canım 3 küçük şişe var 3 gün üst üste uyguluyorsun detaylı yazıyor zaten. Ben internetten indirimli aldım 70 küsür liraya. Hem yüz hem vücut için olanı var vücut için olanı aldım. Ne kadar etkili bilemiyorum deneyip görücem :)

ya internetteki o ucuz satılanların çakma ürün olduğu söyleniyor ondan dolayı internetten almaya korktum. Sanırım eczanelerde daha pahalı değil mi

ya internetteki o ucuz satılanların çakma ürün olduğu söyleniyor ondan dolayı internetten almaya korktum. Sanırım eczanelerde daha pahalı değil mi
Güvenilir sitelerden alırsan sorun olmaz bence. Ben lensimi de internetten alıyorum mesela korktum önce ama orijinal geliyor artık solüsyonumu vs. hep internetten alıyorum tabi güvenilir sitelerden. Eczanede satılır muhtemelen ama eczanelerde her şey normalde göre çok pahalı malesef. Bir de uygun olmasının sebebi ben indirimden aldim, eczanede böyle bir seçenek de yok. İçin rahat ederse eczaneden al ama yine de sen bilirsin ☺️☺️

Güvenilir sitelerden alırsan sorun olmaz bence. Ben lensimi de internetten alıyorum mesela korktum önce ama orijinal geliyor artık solüsyonumu vs. hep internetten alıyorum tabi güvenilir sitelerden. Eczanede satılır muhtemelen ama eczanelerde her şey normalde göre çok pahalı malesef. Bir de uygun olmasının sebebi ben indirimden aldim, eczanede böyle bir seçenek de yok. İçin rahat ederse eczaneden al ama yine de sen bilirsin ☺☺

nerden aldığını özelden yazabilir misin canım ?

Bende de aynı problem var beyaz tenliyim ama onlar siyah :mad: ama söyle söyliyim eşimin yanında her yerim pürüzsüz gözüküyo yanyana gelince. O cok kıllı değil ama çok esmer. 🤣 onun haricinde de bikini vs.giymem o yizden sorun olmuyo. Hiç kafana takma. 💐
Ne şanslısın. Benim sevgilim Slav irkindandi. Sakalları bile çıkmazdı. Vücudundaki tüy namına tek şeyi sarı saclariydi.
Ben de onun yanında göze batardim ayak başparmağınin üstü bile kıllı bir insan olarak 😅
Bir keresinde denizdeyiz-gunes vurmuş bana iyice...baktı baktı 'siz türk kizlarinin burasında (göğüs arası) hep saç mi var?' dedi.
Ben de 'yok ya ben maymundan geldim' diye dalga geçip kapattım konuyu...
Lazere gitmiştim bir sürü bölge için ama konu sahibinin dediği gibi ince tüylere etki etmiyor. Benim göğüs arası göbek gibi kısımlara 7 seans gittim bir faydasını görmedim...

Ne şanslısın. Benim sevgilim Slav irkindandi. Sakalları bile çıkmazdı. Vücudundaki tüy namına tek şeyi sarı saclariydi.
Ben de onun yanında göze batardim ayak başparmağınin üstü bile kıllı bir insan olarak 😅
Bir keresinde denizdeyiz-gunes vurmuş bana iyice...baktı baktı 'siz türk kizlarinin burasında (göğüs arası) hep saç mi var?' dedi.
Ben de 'yok ya ben maymundan geldim' diye dalga geçip kapattım konuyu...
Lazere gitmiştim bir sürü bölge için ama konu sahibinin dediği gibi ince tüylere etki etmiyor. Benim göğüs arası göbek gibi kısımlara 7 seans gittim bir faydasını görmedim...

gerçekten absürd yerlerdeki kıllar çok can sıkıcı. Hayır işin ilginç yanı benim özel bölgemde bile doğru dürüst tüy çıkmazken, sırtımın üst bölgesinde neden tüylenme var anlamış değilim. Hormon testi de yapılmıştı başka bir sebeple bana o da normaldi. Önceden pek sorun etmiyordum da bu sene gözüme çarpmaya başladı.

ben göbeğimde ki ayva tüylere jilet vuruyorum kuru kuru. merak etmeyin kalınlaşmıyor. arkadaşım ilk dediğinde hadi be deli misin demiştim :) sonra bir cesaret yaptım. gayet memnunum.

Back