- 6 Şubat 2020
- 157
- 185
- 23
- 30
- Konu Sahibi Karanfilkokusu34
Merhaba hanımlar, öncelikle buraya yeni üyeyim ama üye olmadan önce de takip ediyordum özellikle lazer epilasyon başlıklarını çok okudum. Benim vücudumun her yerinde kıl var malesef. Hormon testlerim normal çıkıyor. Ense, sırt, bel, göğüs, göbek, boyun, yüz ve takibi kol, bacak... komple yani. Tüm bacak, popo, genital, tüm kol, koltukaltı ve bel alexandrite. Gidiyorum 2. Seansıma giricem haftaya. Diğer bölgelerim için lazeri önermediler tüylerin çok ince yapmasak daha iyi olur dediler. İnce ama çok sıklar ve biraz koyu renkliler belli oluyor çok rahatsız oluyorum özellikle göğüs bölgem yani ağda yapılacak yer değil yüzü bir şekilde hallediyorum ama sırt göğüs göbek çok sıkıntılı. Popomdaki ve basenlerimdeki tüyler de inceydi ama oraları da pakete dahil ettiler diğer bölgeleri ince diye etmediler onu da anlamadım.
Velhasıl, bu ince tüylerle nasıl baş ederim arkadaşlar 7 ay sonra düğünüm var ne çok stresliyim. Bir miktar inceltip azaltırsam sonra tüt sarartıcı kullanayım diyorum ama nasıl azaltıcam bilemiyorum. Tecrübeli hanımlardan yardım istiyorum.
Velhasıl, bu ince tüylerle nasıl baş ederim arkadaşlar 7 ay sonra düğünüm var ne çok stresliyim. Bir miktar inceltip azaltırsam sonra tüt sarartıcı kullanayım diyorum ama nasıl azaltıcam bilemiyorum. Tecrübeli hanımlardan yardım istiyorum.