- 27 Eylül 2016
- 24
- 14
- 27
-
- Konu Sahibi Dilsatkrdg
yarın bi cildiyeye gitmeyi düşünüyorum inşallah bir çare bulunurD Dilsatkrdg bosuna kremlere para verme ama bol bol nemli tut. iyileştirmek amacıyla hiç bir işe yaramıycak hem yorulursun hemde paran gider en iyisi sen biodermogenesi ve palomar emerge cihazlarını arastır uygulama yapan doktorlarla konuş ancak bu şeklide %70 oranında iyileşme saglarsın ama ince yuzeysel catlaklarda kaybolabılıyor mus
Canim kullandigin urunden memnun kaldin mi?Bu gün cildiyeye göründüm çatlaklarım için lazer tedavisi veya bu kremi önerdi. düzenli kullanılmalıymış ve masaj yapar şekilde uygulanırsa daha etkili olurmuş. %100 düzelmesede %80 oranında düzeleceğini söyledi. elancyl çatlak kremi ( oluşan çatlaklar için olanından ) günde bir iki kere mutlaka uygulamalıymışım çatlak bölgelere. kullanıp sonucunu tekrar yazarım. :) inşallah bu sefer kurtulurum bu çatlaklardan. :)
henüz kullanıyorum sıkılastırıcı kremde beraberinde kullanıyorum squatada basladım azda olsa etkisi oldu ama squata yeni başladım vücut sıkılasınca çatlaklarda azalıyormuş bakalım ne kadar etkili olacak bir an önce kurtulmak istiyorum...Canim kullandigin urunden memnun kaldin mi?
Kac set yapiyosn squati?henüz kullanıyorum sıkılastırıcı kremde beraberinde kullanıyorum squatada basladım azda olsa etkisi oldu ama squata yeni başladım vücut sıkılasınca çatlaklarda azalıyormuş bakalım ne kadar etkili olacak bir an önce kurtulmak istiyorum...
set olarak değilde dk olarak yapıyorum diyelim... her hareketini bir dk olacak şekilde yapıyorum ama ağırlıksız yapıyorum ağırlık sanırım kalçayı büyütmek isteyenler içinmiş ağırlıkla zor geldiği için ağırlıksız başladım alıştıkça ağırlıklara geçmeyi düşünüyorumKac set yapiyosn squati?
Ben de yapiyorum squat. Tabi amac kalcayi buyutmek, ama catlaklara pek iyi geldigini soyleyemem.set olarak değilde dk olarak yapıyorum diyelim... her hareketini bir dk olacak şekilde yapıyorum ama ağırlıksız yapıyorum ağırlık sanırım kalçayı büyütmek isteyenler içinmiş ağırlıkla zor geldiği için ağırlıksız başladım alıştıkça ağırlıklara geçmeyi düşünüyorum
normalde cildi sıkılaştırdığı için çatlaklar ister istemez daralıyor ama geçmiyor tabi tamamen geçirmenin yolu yok sanırım beyaz çatlakları ama fark edilmicek şekle getirebiliyor ama şu anda öyle çok şaşalı bir düzelmem olmadı sıkılaşmadıda dene bilir henüz pek hareketli biri değilim belki ondan böyle geç etki görüyorumdur bilmiyorum...Ben de yapiyorum squat. Tabi amac kalcayi buyutmek, ama catlaklara pek iyi geldigini soyleyemem.
Evet olabilir. Duzenli yapmak lazim bide. Her gun. Bende ise yariyor, kalca kendini topladi ve resmen top gibi sekil almaya basladi :) hosuma gidiyor kendime bakmaknormalde cildi sıkılaştırdığı için çatlaklar ister istemez daralıyor ama geçmiyor tabi tamamen geçirmenin yolu yok sanırım beyaz çatlakları ama fark edilmicek şekle getirebiliyor ama şu anda öyle çok şaşalı bir düzelmem olmadı sıkılaşmadıda dene bilir henüz pek hareketli biri değilim belki ondan böyle geç etki görüyorumdur bilmiyorum...