Çatlaklar vücuttaki çatlaklar

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Dilsatkrdg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
24
14
27
merhaba ben ergenlikte çok kilo alıp birden verdiğimden dolayı kalça bölgesinden diz arkasının biraz aşağısına kadar vücudumda çatlak oluştu görüntüsü çok rahatsız edici bu sebeple kısa herhani bişey giyemiyorum. yüksek bel giymezsem göbeği açıkta giyemiyorum arka kısımlardan beli oluyor çatlaklar var böbrek kısmına doğru baya çatlamış. aynı şekilde gögüslerdede çatlaklar var. cildiyeye gitmeyi düşünüyorum bu hafta sizce bir faydası dokunurmu ? geçirebilecek bir krem vs verecekmidir ? ameliyat gibi şeyleri istemiyorum. krem türü %100 geçiricek çözümleri tercih ederim. sizce gitmelimiyim cildiyeye ? iyi gelebilirmi ? bir etkisi olabilirmi ? bu çatlaklardan bir an önce kurtulmak istiyorum çok kötü duruyorlar...

aynı durumdan bende müzdaribim. tca'yı araştırıyorum. henüz vücuduma başlamadım. birde krem olarak babe die'yi çok övüyorlar. araştırma aşamasındayım. kullanıp memnun kalırsam yazarım. umarım bu problemden kurtulmuş ve bize fikir verecek biri çıkar.

umarım bende bu hafta cildiyeye uğricam bakalım ne diyicek verdiği bişeyler olursa deneyip bilgi veririm kız kardeşim bir krem kullanmıştı avon markalı ismini hatırlamıyorum sorup öğrenirim biraz ise yaradı demişti azda olsa geçmeye başladı demişti ama bilemiyorum...

D Dilsatkrdg bosuna kremlere para verme ama bol bol nemli tut. iyileştirmek amacıyla hiç bir işe yaramıycak hem yorulursun hemde paran gider en iyisi sen biodermogenesi ve palomar emerge cihazlarını arastır uygulama yapan doktorlarla konuş ancak bu şeklide %70 oranında iyileşme saglarsın ama ince yuzeysel catlaklarda kaybolabılıyor mus

D Dilsatkrdg bosuna kremlere para verme ama bol bol nemli tut. iyileştirmek amacıyla hiç bir işe yaramıycak hem yorulursun hemde paran gider en iyisi sen biodermogenesi ve palomar emerge cihazlarını arastır uygulama yapan doktorlarla konuş ancak bu şeklide %70 oranında iyileşme saglarsın ama ince yuzeysel catlaklarda kaybolabılıyor mus
yarın bi cildiyeye gitmeyi düşünüyorum inşallah bir çare bulunur :KK43:

arkadaşlar başka bir forumda öğrendim. birinin çatlaklarıda beyaz ve derinmiş. dokununcada yarık gibi hissediliyormuş. 1 senelikmiş ama çatlakları... aktarlardan küçük boy 5 liralık kakao yağı almış (tereyağı gibi katı olanından) onu bir dolu cezvenin içine koy biraz (şişesiyle koy) erisin çatlaklar neredeyse masaj yaparak sür. ama onun öncesinde peeling kese faln birşeyler yap ölü deri gitsin. diyordu. aldığı sonuç iyiymiş tümüyle geçmesede gözle görülür oranda azalması olmuş hala devam ediyormuş kullanmaya. bende alıp denemeye başlayacağım. :)

babe die yide çok övüyorlar tam geçmesede çatlaklara %80 oranında ki bu hiç az değil tedavisi mümkünmüş... ki beyaz tenli biri iseniz %80 tamamen geçmesi gibi bişey zaten kalanı görünmez... lierac phytolastil jel ve bio oil (kollarda deneyen biri memnun tamamen olmasada gözle görülür oranda azalttıgını söylüyor) geçiriyormuş... tabi hepsi hala kullanan kişiler devam ediyorlarmış kullanmaya...

Bu gün cildiyeye göründüm çatlaklarım için lazer tedavisi veya bu kremi önerdi. düzenli kullanılmalıymış ve masaj yapar şekilde uygulanırsa daha etkili olurmuş. %100 düzelmesede %80 oranında düzeleceğini söyledi. elancyl çatlak kremi ( oluşan çatlaklar için olanından ) günde bir iki kere mutlaka uygulamalıymışım çatlak bölgelere. kullanıp sonucunu tekrar yazarım. :) inşallah bu sefer kurtulurum bu çatlaklardan. :)

Bu gün cildiyeye göründüm çatlaklarım için lazer tedavisi veya bu kremi önerdi. düzenli kullanılmalıymış ve masaj yapar şekilde uygulanırsa daha etkili olurmuş. %100 düzelmesede %80 oranında düzeleceğini söyledi. elancyl çatlak kremi ( oluşan çatlaklar için olanından ) günde bir iki kere mutlaka uygulamalıymışım çatlak bölgelere. kullanıp sonucunu tekrar yazarım. :) inşallah bu sefer kurtulurum bu çatlaklardan. :)
Canim kullandigin urunden memnun kaldin mi?

Canim kullandigin urunden memnun kaldin mi?
henüz kullanıyorum sıkılastırıcı kremde beraberinde kullanıyorum squatada basladım azda olsa etkisi oldu ama squata yeni başladım vücut sıkılasınca çatlaklarda azalıyormuş bakalım ne kadar etkili olacak bir an önce kurtulmak istiyorum...

Kac set yapiyosn squati?
set olarak değilde dk olarak yapıyorum diyelim... her hareketini bir dk olacak şekilde yapıyorum ama ağırlıksız yapıyorum ağırlık sanırım kalçayı büyütmek isteyenler içinmiş ağırlıkla zor geldiği için ağırlıksız başladım alıştıkça ağırlıklara geçmeyi düşünüyorum

set olarak değilde dk olarak yapıyorum diyelim... her hareketini bir dk olacak şekilde yapıyorum ama ağırlıksız yapıyorum ağırlık sanırım kalçayı büyütmek isteyenler içinmiş ağırlıkla zor geldiği için ağırlıksız başladım alıştıkça ağırlıklara geçmeyi düşünüyorum
Ben de yapiyorum squat. Tabi amac kalcayi buyutmek, ama catlaklara pek iyi geldigini soyleyemem.

Ben de yapiyorum squat. Tabi amac kalcayi buyutmek, ama catlaklara pek iyi geldigini soyleyemem.
normalde cildi sıkılaştırdığı için çatlaklar ister istemez daralıyor ama geçmiyor tabi tamamen geçirmenin yolu yok sanırım beyaz çatlakları ama fark edilmicek şekle getirebiliyor ama şu anda öyle çok şaşalı bir düzelmem olmadı sıkılaşmadıda dene bilir henüz pek hareketli biri değilim belki ondan böyle geç etki görüyorumdur bilmiyorum... :KK43:

normalde cildi sıkılaştırdığı için çatlaklar ister istemez daralıyor ama geçmiyor tabi tamamen geçirmenin yolu yok sanırım beyaz çatlakları ama fark edilmicek şekle getirebiliyor ama şu anda öyle çok şaşalı bir düzelmem olmadı sıkılaşmadıda dene bilir henüz pek hareketli biri değilim belki ondan böyle geç etki görüyorumdur bilmiyorum... :KK43:
Evet olabilir. Duzenli yapmak lazim bide. Her gun. Bende ise yariyor, kalca kendini topladi ve resmen top gibi sekil almaya basladi :) hosuma gidiyor kendime bakmak :KK70:

X