• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücuttaki ayva tüylerine lazer epilasyon yapılırmı?

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
198
34
Kızlar karın bölgemde çok ince kahverengi tüyler var ve bu beni rahatsız ediyor..
Bunun için lazer epilasyon yapılırmı ben beyaz tenli değilim.buğday tenliyim fakat bazı tüylerim sarı renkte..mesela yüzümdekiler..

2.sorum ise benim göğüs ucunda ve çenemde tek tükte sert siyah tüyler var.eskiden hiç yoktu.son bir iki yılda böyle oldular.
lazer göğüs ucuna zarar verirmi kızlar yaptırmalımıyım?süt kanallarına..?
yoksa iğneli epilasyonamı gitmeliyim..

Son düzenleme:
Kızlar karın bölgemde çok ince kahverengi tüyler var ve bu beni rahatsız ediyor..
Bunun için lazer epilasyon yapılırmı ben beyaz tenli değilim.buğday tenliyim fakat bazı tüylerim sarı renkte..mesela yüzümdekiler..

2.sorum ise benim göğüs ucunda ve çenemde tek tükte sert siyah tüyler var.eskiden hiç yoktu.son bir iki yılda böyle oldular.
lazer göğüs ucuna zarar verirmi kızlar yaptırmalımıyım?süt kanallarına..?
yoksa iğneli epilasyonamı gitmeliyim..

İnce tüylere yapılmaz, yapılırsa onlar ayva tüyü olmaktan çıkar.

Göbekğimde ve göğüs çevremde tek tük kalın tüy vardı yaptırdım ben onlara. Ama göğüs ucunda problem olur mu bilmiyorum.

kızlar bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardım etsin lütfen..ince ve açık renk tüyler nasıl biter..onlara iğneli epilasyon yaptırmakta zor olmazmı sizce..tüm vücutta olduğunu düşünürsek..
yokmudur bu tüylerden kurtulan..

Back