• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücutta oluşan yağ bezeleri

sibel48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
136
0
46
Muğla
Merhaba kızlar
Konu daha önce açıldımı bilmiyorum annemin vücudunda irili ufaklı yağ bezeleri çıkıyor
ağrıyla çıkıyor ameliyatla alındı bi kaç tanesi ama dahada çoğaldı
tekrar dr gittik yapacak hiç bişey yok çok rahatsız eden olursa ameliyatla alırız diyor
aynı sorunu yaşayan varmı çözüm bulabildinizmi
yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba kızlar
Konu daha önce açıldımı bilmiyorum annemin vücudunda irili ufaklı yağ bezeleri çıkıyor
ağrıyla çıkıyor ameliyatla alındı bi kaç tanesi ama dahada çoğaldı
tekrar dr gittik yapacak hiç bişey yok çok rahatsız eden olursa ameliyatla alırız diyor
aynı sorunu yaşayan varmı çözüm bulabildinizmi
yardımcı olursanız çok sevinirim

canım benim annemdede yağ bezeleri var ama dediğin gibi ameliyattan sonra resmen çoğalıyor bunlar. gecenlerde prof. dr. ibrahim saraçoğlunun proğramını izledim. orda bu yağ bezeleriyle ilgili lavanta kürünün uygulanmasını söyledi. bende gittim lavanta çiçeği aldım anneme yapıp içsin die ama daha 1 kere içmiş. senin anlayacağın bu kürün iyi gelip gelmediği hakkında birşey diyemeyeceğim.. geçmiş olsun..

canım benim annemdede yağ bezeleri var ama dediğin gibi ameliyattan sonra resmen çoğalıyor bunlar. gecenlerde prof. dr. ibrahim saraçoğlunun proğramını izledim. orda bu yağ bezeleriyle ilgili lavanta kürünün uygulanmasını söyledi. bende gittim lavanta çiçeği aldım anneme yapıp içsin die ama daha 1 kere içmiş. senin anlayacağın bu kürün iyi gelip gelmediği hakkında birşey diyemeyeceğim.. geçmiş olsun..

saol cnm kusura bakma yeni gördüm msjını
bende ibrahim saraçoğluna mail attım bana tlfla aramamı söylediler bizde aramadık ama anneme soya filizi iyi geliyor demişler annem salata yapıp yiyor buldugumuzda tabi ama lavanta kürünü bende bi araştırayım
cvb verdiğin için teşekkür ederim

merhaba kızlar, ben yeni üyeyim.

ilk bu konuya bakmak aklıma geldi çünkü sırtımın sol tarafında bir yağ bezesimi kisti mi neyse ondan var. ama benimki sancılı iltihaplı 5-6 ayda bir iltihap yapıp kırmızı bişey oluyo ... kolumu oynatamıyorum ağrıdan ya o derece yani doktor alalım dedi iltihap gidince. sizde yeniden çıkıyo diyorsunuz . büyüklüğü isse nohut kadar iltihaplanıp ağrı yaptığında kızarıklık 3-4 cm biyer oluyo
ne yapmam gerekiyo bilginiz varsa ltf yazın...

aynı şeymi bilmiyorum ama babamdada var sırtında ceviz büyüklüğünde içide sert yağ bezesi sanırım ve çok koku yapıyor kür uygulasak iyi gelirmi acaba

Sol köprücük kemiğimde ve sırtımın sol tarafında kaburga kemiğimin altında 2 tane yağ bezesi vardı 1 yıl kadardır.Bayramdan önce çarşamba günü genel cerrahiye gittim.Doktor istersem hemen alabileceğini söyledi.Tamam dedim 20 dakikada bitti lokal anesteziyle.3er dikiş var.Bu çarşamba alınacak dikişler.Her gün pansuman yapıyorum.Sırtımdakinde ağrı sızı hiçbirşey yok ama omzumdaki hafif sızı var gibi.Daha derinmiş dedi dr.Diğeri daha yüzeydeymiş.Yeniden oluşur mu oluşmaz mı fikrim yok.Umarım olmaz.Acı vermiyorlardı ama elime geliodu dokununca.
Bakalım çarşamba kontrole gidicem.Sonucu yazarım tekrar.Geçmiş olsun herkese..

Dikişlerimi aldırdım.Pataloji sonucu iyi.Yarından itibaren günlük hayatım geri dönüyorum.Hiçbir sorun yokmuş şükür.

Dikişlerimi aldırdım.Pataloji sonucu iyi.Yarından itibaren günlük hayatım geri dönüyorum.Hiçbir sorun yokmuş şükür.
Merhaba. Benimde sol koprucuk kemiğinin ustunde bir yağ bezesi var. Sebase kist deniliyor. Genel cerrahide giderek aldırmayın düşünüyorum. Ancak merak ettiğim şey, siz alırdınız yeniden türedi mi , insallah yeniden oluşmamistir.

Merhaba. Benimde sol koprucuk kemiğinin ustunde bir yağ bezesi var. Sebase kist deniliyor. Genel cerrahide giderek aldırmayın düşünüyorum. Ancak merak ettiğim şey, siz alırdınız yeniden türedi mi , insallah yeniden oluşmamistir.
Benimde sol köprücük kemiğimle boyun arasında hareketli küçük bir şey geliyordu elime. Doktor lenf dedi önemsiz. Ama internette korkunç şeyler çıkıyor. Sizinde boyna yakın yerde miydi

Benimde sol köprücük kemiğimle boyun arasında hareketli küçük bir şey geliyordu elime. Doktor lenf dedi önemsiz. Ama internette korkunç şeyler çıkıyor. Sizinde boyna yakın yerde miydi
Merhaba. Sol koprucuk kemigimin üzerinde ancak kemikten bağımsız sebase kist olduğunu söylediler. Yani yağ bezesi olduğu söylendi. Bende lenf bezi olmasından korktum. Ancak lenf bezi degilmis. Nohut boyutunda ele geliyor. Ve oynatabiliyorum. Arada minik sanci giriyor. Ayda bir. Onunda normal olduğu soyledi. Şuan takipteyim. Büyürse eğer, kozmetik açıdan aldirabilecegimi söylediler.

Bana lenf dendi, kıkırdak dendi. Emar cekildim. Anlayamadilar. Ultrason cekildim. Doktor görür görmez yağ bezesi dedi.

Sizin dıştan belli mi şişlik. Benim sadece elleyince anlaşılıyor. Ve nohuttan çok daha küçük boyutluda

Back