Vücutta morluk

Gzdths

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
184
74
Selamlar. Fibromiyalji teşhisim var bu sürecte psikolojik olarak yoruldum antidepresan kullandım ve hala kullanıyorum da. Sorun şu ki vücudumda genel de bacak olmak üzere farklı yerlerde olusan morluklar olusuyor.dr a gittim tahlil yapıldı korkmana gerek yok sadece demirin düşük dedi. Vücudum da agrı ve uyku olunca da korkuyorum başına böyle bir durum gelen var mı

Merhaba. Bende de fibromiyalji var ve antidepresan da kullanıyorum. Son zamanlarda bacaklarımda morluklar eskisinden de fazla çıkıyor ve aciyor. Şikayetlerimiz benzer oldugu icin yazmak istedim. Henüz doktora gitmedim gidince yine yazarım.

Aynı şekilde bnim de öyle oluyor. Morluklarım acıyor bazen cogalıyor. Şimdiler de azaldı. Tahlil sonuclarım da sıkıntı cıkmıyor cok şükür ama tabi moral bozucu. Gidince beni de bilgilendirirseniz sevinirim. Genelde doktorlar ilaca baglıyorlar bu durumu.

Bende de morarmalar oluyordu hemotologa gittim kan yayma idrar testi yapıldı temiz çıktı ama hala devam ediyor morarma ilaç kullanmıyorum ben bide bu sıralar deri altında kırmızı iğne ucu kadar lekeler çıkmaya başladı neden bilmiyorum sizde de oluyor mu?

Sürecte depresyona baglı ilaç kullanıyordum. O zamanlar cıkmıştı morluklar. Ama bırakalı uzun zaman oldu ve bende bu şikayetler geçti
Demir eksikliği de morarma yaparmış diyorlar

karaciğer dalak lenf bezlerine bakıldı mı
Dişlerinde ağrı ve burunda kanama vs var mı?
Halsizlik çabuk yorulma ?

karaciğer dalak lenf bezlerine bakıldı mı
Dişlerinde ağrı ve burunda kanama vs var mı?
Halsizlik çabuk yorulma ?
Diş eti ve burnumda kanama yok ama fibromiyalji olabilirsin demişti doktorun biri ağrı oluyor vucüdum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…