Vücutta kızarıklık

Mor_cicek

Allah yâr, gerisi yalancı bahar.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
4.404
4.259
133
Vücudumda bel kısmımda 3 gündür böyle kızarıklık oluştu. Kaşınıyor da. Önce hafif bir şişlik farkettim başka bir şey yoktu. Sonra bi baktım bu hale gelmiş. Krem falan sürdüm ama etkilemedi. Bu ne olabilir, yaşayan var mı?

Teşekkür ederim
Benimde ilk once buyuk bir kizariklik cikmisti. Daha sonra etrafinda kucuk kucuk cikmaya basladi. Kasiniyordu da. Gul hastaligi olmus. Kremler verdi doktor. Duzenli surdum gecti.

Benimde ilk once buyuk bir kizariklik cikmisti. Daha sonra etrafinda kucuk kucuk cikmaya basladi. Kasiniyordu da. Gul hastaligi olmus. Kremler verdi doktor. Duzenli surdum gecti.
Öyle bir hastalık mı varmış. İlk kez duydum

Öyle bir hastalık mı varmış. İlk kez duydum
Maalesef varmis. Acayip kasiniyordu cok kizarmisti. Kremler gecirdi. Sizinde alerjik bisey olabilir ya da bir tur cild rahatsizigi ama cildiyeye gidince gecer merak etmeyin.

Sıcaklardan pişik mi oldunuz acaba? Duş alınca kremlenince rahatlıyor mu?

Maalesef varmis. Acayip kasiniyordu cok kizarmisti. Kremler gecirdi. Sizinde alerjik bisey olabilir ya da bir tur cild rahatsizigi ama cildiyeye gidince gecer merak etmeyin.
İnternetten baktım da. Sanırım yüzde oluyormuş gül hastalığı

Benim karin bolgemde cikmistigul hastaligi

Zona olan biri ben de gördüm o çoooook kötüydü. Dayanılmaz acılıydı Allah korusun. Bu başka bir şey sanki

Yani bence doktora mutlaka gidin ben vakit kaybetmez acile bile giderdim artık vücutta çıkan her şey çok tehlikeli bence doktora gidin hemen

Sicaktan olabilir.. ya da yedigin birsey alerji yapmis olabilir.. degisik birsey yedin mi? Ya da baharat?

Sicaktan olabilir.. ya da yedigin birsey alerji yapmis olabilir.. degisik birsey yedin mi? Ya da baharat?
Değişik bir şey yemedim hatta yediklerime dikkat ediyorum. Şuan antalyadayım. İnşallah sıcaktan olmuştur geçmezse gideceğim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…