- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.259
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimMutlaka bir cildiyeye gorunun.
Benimde ilk once buyuk bir kizariklik cikmisti. Daha sonra etrafinda kucuk kucuk cikmaya basladi. Kasiniyordu da. Gul hastaligi olmus. Kremler verdi doktor. Duzenli surdum gecti.Teşekkür ederim
Öyle bir hastalık mı varmış. İlk kez duydumBenimde ilk once buyuk bir kizariklik cikmisti. Daha sonra etrafinda kucuk kucuk cikmaya basladi. Kasiniyordu da. Gul hastaligi olmus. Kremler verdi doktor. Duzenli surdum gecti.
Maalesef varmis. Acayip kasiniyordu cok kizarmisti. Kremler gecirdi. Sizinde alerjik bisey olabilir ya da bir tur cild rahatsizigi ama cildiyeye gidince gecer merak etmeyin.Öyle bir hastalık mı varmış. İlk kez duydum
İnternetten baktım da. Sanırım yüzde oluyormuş gül hastalığıMaalesef varmis. Acayip kasiniyordu cok kizarmisti. Kremler gecirdi. Sizinde alerjik bisey olabilir ya da bir tur cild rahatsizigi ama cildiyeye gidince gecer merak etmeyin.
Ben de öyle düşündüm ama pişik olsa acırdı herhalde Kaşınıyor sadece acı yok. Duş, krem vs etkilemediSıcaklardan pişik mi oldunuz acaba? Duş alınca kremlenince rahatlıyor mu?
Zona benim annemde de cikmisti asiri stresten ama zona agrilidir. Annemin cok agrisi vardi.Ayy zona olmasin benim annemdede cikmisti kasiniyodu sürekli
Aynen asiri stresten olmustu ama anneminki kasiniyoduZona benim annemde de cikmisti asiri stresten ama zona agrilidir. Annemin cok agrisi vardi.
Değişik bir şey yemedim hatta yediklerime dikkat ediyorum. Şuan antalyadayım. İnşallah sıcaktan olmuştur geçmezse gideceğim doktoraSicaktan olabilir.. ya da yedigin birsey alerji yapmis olabilir.. degisik birsey yedin mi? Ya da baharat?