vücutta gezen ağrı nasıl geçer ?? kızlar nette bişey bulamadım yardımcı olursanız sevınırım :(

greenliis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
227
89
slm kızlar ? başlıkta belırttıgım gıbı vücutta gezen ağrı nasıl geçer ?? nette bişey bulamadım galiba "yel girmesi" diyorlarmıs, bitkisel tedavi yöntemlerı var mı bildiğiniz ?? ağrı gezip duruyor bi bakmıssın göğüsümde bi bakmıssın basımda hoopp böbregımde turluyor resmen vücütta

Neden bitkisel tedavi arıyorsunuz ? Bitkiler hakkında gerçekten bilginiz olduğunu düşünüyor musunuz, neden bir doktora gitmiyorsunuz ?

Neden bitkisel tedavi arıyorsunuz ? Bitkiler hakkında gerçekten bilginiz olduğunu düşünüyor musunuz, neden bir doktora gitmiyorsunuz ?

ilaç almak istemiyorum daha önce de bı gıtmıstım verdıgı ılaç dokunmustu. bunyem ilaclara farklı tepkıler verebılıyor.
bitki çayları var mı onu merak ettım. rezene gıbı vs

ilaç almak istemiyorum daha önce de bı gıtmıstım verdıgı ılaç dokunmustu. bunyem ilaclara farklı tepkıler verebılıyor.
bitki çayları var mı onu merak ettım. rezene gıbı vs
O zaman söyleyeceklerime çok dikkatle kulan verin. Bitkilerin masum yüzüne lütfen kanmayın çünkü çoğu zaman kimyasallardan daha tehlikeli hatta ölümcüldürler. Ne kadar denk geldiniz bilmiyorum ama doktorlar hergün televizyonlarda bu konuda insanları uyarıyor. Özellikle bitki çaylarının bilinçsizce tüketilmemesi gerektiğini, çok dikkatli olunması gerektiğini söylüyorlar. En masum yüzlülerden ıhlamur çayının bile gebeliklerde sıkça düşüğe neden olduğunu biliyor muydunuz ? Yada bu sitede yumurtalık, gebe kalamama gibi problemlerine çözüm olsun diye bitkiseldir diye hazırlayıp içtikleri soğan kürü yüzünden metabolizmasını büyük zarara uğratmış, dili yanmış kişilerle tanıştınız mı hiç ? Yada zayıflamak için bitkisel ilaçlar kullanıp ölen kişileri duydunuz mu ? Lütfen bitkilere ve bitki çaylarına güvenmeyin, itimat etmeyin. Bünyeniz kimyasallara bile böyle tepkimeler verdiyse çok hassas bir yapınız var demektir; bir bitkisel teşebbüs ciddi hasarlara yol açabilir. O yüzden yapabileceğiniz en mantıklı şey bir doktora gidip ağrının nedenini öğrenmek öncelikle. Ne derece ciddi bir mevzu bunu öğrenmek. Gerçekten tehlikeliyse durumunuz hassasiyetinize uygun ilaçlar verilebilir. Kulaktan dolma müdahaleler değil size sadece bir doktor yardımcı olabilir.. Başka birine iyi gelmiş bir müdahale sizin hayatınızı karartabilir, lütfen unutmayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…