• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücutta çıkmaya devam eden ben yardım 🥺

Pearlgirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
2.358
2.259
133
Kizlar hamileligin verdiği duygusallikla iyice kafayı yedim.Vucudumda çok sayıda ben var beyaz tenliyim. Saydım 50 kusur tane var göğsümde ufak ufak çıkmışlar niye çıkıyorlar kansermiyim diye daha demin bir kafayı yedim. Sonra sakinlestim böyle sonradan ben çıkartan var mı 😔

Kizlar hamileligin verdiği duygusallikla iyice kafayı yedim.Vucudumda çok sayıda ben var beyaz tenliyim. Saydım 50 kusur tane var göğsümde ufak ufak çıkmışlar niye çıkıyorlar kansermiyim diye daha demin bir kafayı yedim. Sonra sakinlestim böyle sonradan ben çıkartan var mı 😔
Kanserden şüpheleniyorsanız doktora gidin. Ama onun dışında vücutta çok beğeniyorum benleri bende çıksa diye bekliyorum :D

Kanserden şüpheleniyorsanız doktora gidin. Ama onun dışında vücutta çok beğeniyorum benleri bende çıksa diye bekliyorum :KK70:
Çocukluğumdan beri baya çok benim var beyaz tenin düz avantajı 🙄

Çocukluğumdan beri baya çok benim var beyaz tenin düz avantajı 🙄
Beyaz ten deyince Gigi Hadid geliyor aklıma oda beyaz tenli ve beni çok fazla hatta dolu ama o kadar yakışıyor ki tabi kendinden hayal edemiyorsun :D Siz onu düşündükçe de çıkar. Ben genelde güneşte daha yoğun çıktığını duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Cilt sorunu olmasın önemli olan o bence :)

Beyaz ten deyince Gigi Hadid geliyor aklıma oda beyaz tenli ve beni çok fazla hatta dolu ama o kadar yakışıyor ki tabi kendinden hayal edemiyorsun :KK70: Siz onu düşündükçe de çıkar. Ben genelde güneşte daha yoğun çıktığını duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Cilt sorunu olmasın önemli olan o bence :)
Evet bı cildiye gideceğim belki hamilelikle hormonların etkisiyle çıktı o yeni çıkanlar.

Benim eşimin benlerinden sırtı gözükmüyor. Her renk her çeşit ben var

Hamileyken bende de çok sayıda çıktı. Annem de bana hamileyken çıkmış. Muhtemelen hormonaldir ama yine de bi doktora danışın tabi.

Hamileyken bende de çok sayıda çıktı. Annem de bana hamileyken çıkmış. Muhtemelen hormonaldir ama yine de bi doktora danışın tabi.
Bunu duymam iyi oldu randevu aldım ama göğsümde çıkanlar beni birazcık tedirgin ediyordu.Bencede hormonlarla ilgili ama sormakta fayda var teşekkür ederim :)

Merhaba. Hamileyken benim de ozellikle boyun bolgemde belirttiginiz gibi ben cikmisti. Gebelik takibi yapan doktorum normal bir surec oldugunu soyledi. Dogum sonrasi 2-3 tanesi kaldi, digerlerinin izi dahi yok.

Hekiminiz sizi en iyi sekilde yonlendirecektir.

Yavrunuzu saglikla kucaklayin. 🌸

Merhaba. Hamileyken benim de ozellikle boyun bolgemde belirttiginiz gibi ben cikmisti. Gebelik takibi yapan doktorum normal bir surec oldugunu soyledi. Dogum sonrasi 2-3 tanesi kaldi, digerlerinin izi dahi yok.

Hekiminiz sizi en iyi sekilde yonlendirecektir.

Yavrunuzu saglikla kucaklayin. 🌸
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim 🥰

Back