- 10 Aralık 2017
- 2.358
- 2.259
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanserden şüpheleniyorsanız doktora gidin. Ama onun dışında vücutta çok beğeniyorum benleri bende çıksa diye bekliyorumKizlar hamileligin verdiği duygusallikla iyice kafayı yedim.Vucudumda çok sayıda ben var beyaz tenliyim. Saydım 50 kusur tane var göğsümde ufak ufak çıkmışlar niye çıkıyorlar kansermiyim diye daha demin bir kafayı yedim. Sonra sakinlestim böyle sonradan ben çıkartan var mı
Çocukluğumdan beri baya çok benim var beyaz tenin düz avantajıKanserden şüpheleniyorsanız doktora gidin. Ama onun dışında vücutta çok beğeniyorum benleri bende çıksa diye bekliyorum
Beyaz ten deyince Gigi Hadid geliyor aklıma oda beyaz tenli ve beni çok fazla hatta dolu ama o kadar yakışıyor ki tabi kendinden hayal edemiyorsun Siz onu düşündükçe de çıkar. Ben genelde güneşte daha yoğun çıktığını duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Cilt sorunu olmasın önemli olan o bence :)Çocukluğumdan beri baya çok benim var beyaz tenin düz avantajı
Evet bı cildiye gideceğim belki hamilelikle hormonların etkisiyle çıktı o yeni çıkanlar.Beyaz ten deyince Gigi Hadid geliyor aklıma oda beyaz tenli ve beni çok fazla hatta dolu ama o kadar yakışıyor ki tabi kendinden hayal edemiyorsun Siz onu düşündükçe de çıkar. Ben genelde güneşte daha yoğun çıktığını duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Cilt sorunu olmasın önemli olan o bence :)
Benim eşimin benlerinden sırtı gözükmüyor. Her renk her çeşit ben varKizlar hamileligin verdiği duygusallikla iyice kafayı yedim.Vucudumda çok sayıda ben var beyaz tenliyim. Saydım 50 kusur tane var göğsümde ufak ufak çıkmışlar niye çıkıyorlar kansermiyim diye daha demin bir kafayı yedim. Sonra sakinlestim böyle sonradan ben çıkartan var mı
Ama her hangi bi hastalik yok çok şükür değil miBenim eşimin benlerinden sırtı gözükmüyor. Her renk her çeşit ben var
Yok çok şükürAma her hangi bi hastalik yok çok şükür değil mi
Bunu duymam iyi oldu randevu aldım ama göğsümde çıkanlar beni birazcık tedirgin ediyordu.Bencede hormonlarla ilgili ama sormakta fayda var teşekkür ederim :)Hamileyken bende de çok sayıda çıktı. Annem de bana hamileyken çıkmış. Muhtemelen hormonaldir ama yine de bi doktora danışın tabi.
Kizlar hamileligin verdiği duygusallikla iyice kafayı yedim.Vucudumda çok sayıda ben var beyaz tenliyim. Saydım 50 kusur tane var göğsümde ufak ufak çıkmışlar niye çıkıyorlar kansermiyim diye daha demin bir kafayı yedim. Sonra sakinlestim böyle sonradan ben çıkartan var mı
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederimMerhaba. Hamileyken benim de ozellikle boyun bolgemde belirttiginiz gibi ben cikmisti. Gebelik takibi yapan doktorum normal bir surec oldugunu soyledi. Dogum sonrasi 2-3 tanesi kaldi, digerlerinin izi dahi yok.
Hekiminiz sizi en iyi sekilde yonlendirecektir.
Yavrunuzu saglikla kucaklayin.