Vucutta Aşırı kaşıntı

zeynep2009

Guru
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
129
92
36
Merhaba...3 haftadır özellikle göğüs ve sırtımda aşırı kaşıntım var ilk defa oluyor...pire falan olsa 2 çocuğum var evde benden başka kimsede kaşıntı yok...bütün çamaşırlarımı carsaflarimi yıkadım ama geçmiyor...özellikle gece yatarken birde sabah kalktığımda daha fazla oluyor...neden olur acaba ...

Uyuz olabilir çünkü uyuzum belli bir kuluçka süresi var evdeki kişilerde hemen kendini göstermeyebilir

Kaşıyınca sinek, pire ısırığı gibi şişmeler oluyor mu? Egzama şeklinde mi? Yoksa sadece kızarıyor dökülmeler mi oluyor? Kaşıntı kremleri oluyor ancak doktorunuza bir gösterin önce. Benim mesela aşırı kuruluktan kaşınır. Vücudum pul pul dökülüyor kuru olduğu için.

Kaşıyınca sinek, pire ısırığı gibi şişmeler oluyor mu? Egzama şeklinde mi? Yoksa sadece kızarıyor dökülmeler mi oluyor? Kaşıntı kremleri oluyor ancak doktorunuza bir gösterin önce. Benim mesela aşırı kuruluktan kaşınır. Vücudum pul pul dökülüyor kuru olduğu için.
Kabarcık kabarcık oluyor ama şişip kizarmiyor..birden bir bölgede başlıyor ...pıtır pıtır kabariyor

X