• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vücut yaraları hakkında bilgisi olan lütfen yardım edin

cansu5471

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2019
47
13
8
29
kardeşimin vücudunda resimde eklediğim gibi yaralar çıkıyor ve geçmiyor bir çok krem denedik hastanelere gittik ama hiç bir şekilde geçmedi bu tarz hastalıkla karşılaşan ya da bilen varsa lütfen yardım edebilir mi ? Ya da önerebileceğiniz doktor var mı ? Ailem Sakarya'da yaşıyor , İzmit ve Sakarya çevresinde gitmediğimiz doktor kalmadı 7 yaşından bu yana bu hastalığı geçmedi kendisi 13 yaşında.

20190830_003138.jpg 20190830_003124.jpg 20190830_003132.jpg

sedef in bir türü mü acaba bilemedim..İzmir de ege üni iyi doktorlar var eğer imkanınız varsa bence bir görünün. Özellikle bir doktor ismi bilmiyorum ama çevremde gidip memnun olanlar var. geçmiş olsun

sedef in bir türü mü acaba bilemedim..İzmir de ege üni iyi doktorlar var eğer imkanınız varsa bence bir görünün. Özellikle bir doktor ismi bilmiyorum ama çevremde gidip memnun olanlar var. geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim alerji diyorlar ama neye oldugunu soylemediler malesef izmire gitme şansimiz yok eger gitme imkanimiz olursa soylediginizi muhakkak hatirlayacagim

Back