• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vücut temizliği..

kopuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
377
5
118
İstanbul
arkadaşlar 40 gün önce sezeryanla doğum yaptım bugün de çok şükür kızımla beraber kırklandık:)) ama ameliyat yerim halen daha acıyor,merak ettiğim sezeryandan sonra bikini bölgesinin temizliğini nasıl yaptınız,ben doğuma kadar hep ağda kullanıyordum şimdi de devam etmek istiyorum ama çok korkuyorum acaba ameliyat yerime bişey olur mu diyea.s...bu konuda düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

canım ben hamileykende epilasyon aletini kullanıyodum doğumdan sonrada 45 gün kendimm yaptım ama ağdayla dikiş yerine zarar verebilirsin biraz bekle istersen

ben yaptım epilasyon aletiyle.sezeryan oldum ordaki keside çok yok zaten olanları da cımbızla aldım birşey olmadı.

kırkımın cıkmasına 3 gun kala agda yaptrdım cok şükür bişeyolmadı sezeryanla dopum yaotım

ben de sezeryandan sonra 40 çıkınca ağda yaptırdım. birşey olmadı. ağdacım da hassas çalıştı :)

bende dogum yapalı 53 gun oldu hep agda yaptırırdım bı kerelık tuy dokucuyle aldım.ama agdacımla konustum bı dahakıne gel dıkkatlıce alırız dedı...

oof ya kimisi yaptır bişe olmaz diyor kimisi de yaptırma biraz daha bekle diyor çok kararsız kaldım zaten de çok korkuyorum bişe olacak diye,kendi kuaförüm annemin orda bende bugün anneme geldim kalmaya gelmişkken yaptırayım diyorum kuaförümlede konuştum yavaş yavaş yaparız diyor ama yine de cesaret edemiyorum,bakalım yarına kadar cesaretimi toplayabilirsem inş. yaptırıcam..

Back