• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücut ölçülerinizi yazın bakalım ideal misiniz görelim

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
amerikada yapılan bir arastırmaya gore ideal vucut olculeri degismis eskiden 90-60-90 olan ideal olculer 84-65-84 olmus..sizde olculerinizi yazın bayanlar bakalım kim ideal veya ideal olmaya aday opuyorumnanaktan

bu olculerde adriana limanın olculeriymis kadının kalcası 84 ama buyuk duruyo benimki 90 oyle degil nasıl oluyo yaCADIARZU

bu olculerde adriana limanın olculeriymis kadının kalcası 84 ama buyuk duruyo benimki 90 oyle degil nasıl oluyo yaCADIARZU

boydandır herhalde,yakın mı boylar adrıana ıle :))

yakınsa da bılmıyorum valla :)

Bence Amerika'nın ideal ölçüleri 100-80-100 olmalı kaydirigubbakcemile3 Zira 84-65-84ü yakalayan azdır.

Boy: 178cm
Göğüs: 84cm
Bel: 61 cm
Kalça: 86cm

buymus ölçüleri ,fan sıtesınde yazıyor.

ya onun beli daha kalın gibi gozukuyor ya heralde ben olculerimi yanlıs biliyommafoldumben

üşenmedim gittim ölçtüm, insan irisi olmuşum ben ya, biraz kilo almış vermiştim halbuki bikaç kilo fazlam var sadece, bakınca dal gibiyim ama ölçülere gel akannehir

93
70:olmaz:
94

ölçüleri mümkün olduğunca mezureyi sıkarak aldım, gevşek bıraksam daha fazla yani :kedi:
Benim omuzlarım çok geniştir, belim de bu yüzden ince görünüyo heralde çok sinir oldum :umursamaz: -tatlicadiarzu-

üşenmedim gittim ölçtüm, insan irisi olmuşum ben ya, biraz kilo almış vermiştim halbuki bikaç kilo fazlam var sadece, bakınca dal gibiyim ama ölçülere gel akannehir

93
70:olmaz:
94

ölçüleri mümkün olduğunca mezureyi sıkarak aldım, gevşek bıraksam daha fazla yani :kedi:
Benim omuzlarım çok geniştir, belim de bu yüzden ince görünüyo heralde çok sinir oldum :umursamaz: -tatlicadiarzu-

geniş omuz kadını her zaman seksi gösterir,göğüsleri de ideal ölçüdeyse o gerdan mükemmel görünür....benimde omuzlarım geniş,çevremdekilerinde benim de çok hoşuma gidiyo...

Back
X