• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vücut ölçülerimizi paylaşalım

berraksu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
266
7
26
Bursa
aşırı olmadığı sürece zayıflık güzel birşey
bazı insanlar zayıf olmalarına rağmen vücut ölçülerinin orantılı olması nedeniyle harika görünüyorlar..

peki bizim vücut ölçülerimiz nasıl paylaşalım mı :))

85, 64, 80 uzun boylu birinin belki isteyebilice ölçüler ama benim gibi boy 148 ise beklenildiği kadar hoş durmuyo

benim ölçülerim 87-64-75

boy 160

kalçam ve belimden memnunum ama göğüsler yok denecek kadar küçük

80-66-90 ben cok zayifimm ama sanki iyi gibi ben anlamadim, kilom 46,9 boyum 170 allah allah cok ilginc:30:

1.65 boy 46.5 kilo
87 62 90 ölçü qöqüs ve bel orantım iyi duruyo ama kalçamı biraz daha büyütmek istiyoruuuuuuuuuuum

benimde 80 62 88 boyum 1.75 olduğu için belki bu ölçüler iyi ama bacaklarım çok ince bi 5 kilo daha alsam iyi olcak ama alamıyorum :(

72 59 86 tekrardan kilo için yiyeceklerle savaşma vakti:56:

Son düzenleme:
80-60-90 benimkide ama bende kilo almak istiyorum.sizin ölçülerede baktım gayette mankenlere yakınız :21:ama herkes bize çok zayıf diyo :26:mankenler o at gibi boylarıyla ve bu ölçülerle nasıl böyle alımlı duruyolar anlamadım :53:

benimki de 80-65-85 kilo alsam direk göbekten alıyorum almak çok zor da vermesi o kadar kolay kii.

80-60-90 benimkide ama bende kilo almak istiyorum.sizin ölçülerede baktım gayette mankenlere yakınız :21:ama herkes bize çok zayıf diyo :26:mankenler o at gibi boylarıyla ve bu ölçülerle nasıl böyle alımlı duruyolar anlamadım :53:

manken olunca ayyy ne kadar güzeeel inceciik denilir ama bize gelince bu ne çok zayıf iskelet gibi :(

88 64 92 :) 170 boy ve 58.5 kilo :) bu aralar evde oturalı kilo aldım ama simit olusuyo bende direk kilo alınca ne yapmam lazım ki biraz daha kalça ve alt bacagıma gitsin istyrm amaaaa nerdeee göbek ve bel basenii olyoo :(

ya ölçülere baktım da benimkilerden sonra acaba zayıfmıyım gerçekten diye iki kere düşünün bence:(
80-62-83 şaka gibiyim ....

Back