Vücut ölçülerime göre giyim tarzı

qamzeLim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
50
0
Merhaba arkadaşLar

benim boy 1.55, kilo 45 vücut öLçüLerim basen 87, beL 60 qöqüsü sormayın küççücük
sorunum aLdıqım büTün panToLonLarın popo kısmı boL qeLiyo ve üzerime oturmuyo
panToLon bedenim ise kumaşTa 34 ki 34 'ü biLe doLduramıyorum diyebiLirim koTTa ise 26-27 civarı tabi arka kısmı dümdüz oLuyo

arkadaşLar vücut öLçüLerime uyqun panToLon modeL öneriLerinizi , vede ne Tarz qiyim yakışır bana düşünceLerinizi bekLiyorum

TeşekkürLer şimdiden kaydirigubbakcemile3

slm gamzelim bende hemen hemen senin gibiyim ne giysem emanetci gibi duruyo ustumde kaydirigubbakcemile3

etek giymeyi düşündün mü hiç yakıştırıyo musun kendine cnm

canım pek eTek qiymem.PantoLon tercih ederim qeneLde.

slm gamzelim bende hemen hemen senin gibiyim ne giysem emanetci gibi duruyo ustumde kaydirigubbakcemile3

aynen canım ya siniR oLuyorum benneyaptımki isTediqim qibi üzeRime oTuran panToLon buLsam başka bişey isTemem :1rolleyes:

geniş, salaş pantolonlar deneyebilirsin.
bu arada ben de etek konusuna katılıyorum. pantolondan daha çok yakışabilir. yerimseniben

Canım sen gel pantolon sevdasından vazgeç yerimseniben bence de etek sana daha çok yakışacaktır. Dizüstü veya daha kısa etekler seni daha uzun gösterir. Göğüslerin içinse uygun özellikle destekli olan sütyenler daha dolgun gösterebilir.

canım kilo almayı denesen..ben alamıyorum bari sen al. =))
canım bewnim de popo kısmım küçüktür ben genelde tunik tarzı kıyafetleri tercih ediyorum ..yarasa kol da olabşlir..tunikler olduğundan daha büyük gösteriyor ve zayıflara bence çok yakışıyor..tavsiye ederim..

geniş, salaş pantolonlar deneyebilirsin.
bu arada ben de etek konusuna katılıyorum. pantolondan daha çok yakışabilir. yerimseniben

bunu bende denicem canım sağol..zaten bu yaşıma geldim hala salaş giyiniyorum..bunu da deneyim bari..gamyoncuiremsu

hem şık hem hem spor hem de asi bir ruha sahip bi tarz arıyorummm

canım bir aralar mavi jeansın popo dolgulu kotları vardı, müthişti bir bak istersen hala var mı diye, işine yarar

mango ve zara daha çok avrupa tipi kadına göre bedenlere sahiptir bir bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…