Cilt Bakımı Ürünleri vücut nemlendiricileri tüylenme yapar mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Gulsuyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
7
0
39
Vücuda sürülen yağları tüyleri güçlendirdiğini duydum. Acaba nemlendirici kremler de tüyleri kuvvetlendirir mi? Tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı? Cevaplarınızı bekliyorum lütfen

ben de öyle duydum, bu yuzden bacaklarıma artık hiç nemlendirici krem sürmüyorum. ışin aslını bi bilen yok mu?

vicuda surulen yaglar ve kremler kıl koklerini nemlendirir.. buda biraz beslenmelerine neden olur ancak
normalden cok ta fazla cıkmaz..sadece cıkıs suresi hızlanır..yani eger cildinizin kreme ihtiyacı varsa
mutlaka surun derim ben cunku ilerde nemsiz kalan cilt cok daha cabuk kırısır...

sürtünme ile tetikleniyor olabilir ;ama o da öyle fışkrtmaz yani başka hiçbir mantıklı açıklaması olamaz o zaman ne selülit kremi sürün ne inceltici jel

hormonal denge bozuk degilse veya bu dengeyi bozacak ilac kullanılmıyorsa tuylenme kalıtsaldır arkadslar.. surdugunuz seyler besleyebilir ama cogaltmaz.. cıkıs suresini hızlandırır birde yani cok yag felan surerseniz kulları besleyip kıl koklerini kuvvetlendirebilir ama kimsenin oyle yaglara buladıgını sanmıyorum bacaklarını :))

Yağlar kıl kökünü besler (saçlar dahil ) ama çoğalmaya genellikle neden olmaz. Nemlendirici kremleri kullanmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…