Vücut Kremleri Vücut Kremini Kokulu Yapmak Icin ???

Vücut kremleri, losyonlar

_eZeL_

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2007
2.608
3
Kızlar Neutrogena'nın hani şu norveç formullü vücut kremi var ya onu kullanıyorum ama kokusuuuuuuuuuuuzzzzz :KK43: çok güzel nemlendiriyor ama ben aynı zamanda mis gibi kokmak istiyorum kremin içine parfüm falan karıştırsam olur mu acaba _? ya bir yardım edin ne yapsamda kokulu bir krem haline getirsem_?

selam canım.bende o dediğin vücut nemlendiricisinden kullanıyorum.sen sanırım parfümsüzünü kullanıyorsun.onun bir de parfümlüsü var.üzerinde yazıyor.içine parfüm katma konusuna gelince,o konuda bilgim yok canım.bence kremin bitince bir de parfümlüsünü denemeni öneririm.bende parfümsüz aldım.çünkü dermotologlar parfümsüz öneriyorlar.

bir de aklıma yeni geldi.gzel kokmak için tavsiyem var:hani bebek kolonyaları varya.johnson,fonex falan.onlardan al bir tane ve dışarı çıkacağın zaman kollarına boynuna falan sür.valla süper kokuyor.ben fonex in pembesini kullanıyorum tavsiye ederim.umarım yardımcı olabilmişimdir canım

selam canım.bende o dediğin vücut nemlendiricisinden kullanıyorum.sen sanırım parfümsüzünü kullanıyorsun.onun bir de parfümlüsü var.üzerinde yazıyor.içine parfüm katma konusuna gelince,o konuda bilgim yok canım.bence kremin bitince bir de parfümlüsünü denemeni öneririm.bende parfümsüz aldım.çünkü dermotologlar parfümsüz öneriyorlar.

canım aldığım yerde sadece parfümsüz vardı onun için öyle aldım evet üzerinde yazıyor parfümsüz diye ama ilk defa bu markayı kullanıyorum daha önce bebek yağı, dove yada avonun ürünlerini kullanıyordum büyükte şişesi ne yapsam ki gerçi yazın çabuk bitiyor ama yinede rahat edemiyorum mis gibi kokmak istiyorum.

anladım tatlım.öncelikle şunu söyliyim.neutrogena çok iyi bir markadır.ayrıca doktorlar tarafından tavsiye edilen bir üründür bu nemlendirici.o yönden rahat olmalısın.yani hiç bir fikrim yok içine parfüm katınca nasıl olacağına dair.ama benim dediğim kolonyayı kollarına sürme yöntemi gerçekten süper.ayrıca kalıcı.sabah evden çıkarken sürüyorum.akşama kadar kalıyor.hem herkes ayyyy ne güzel kokuyorsun diyor

anladım tatlım.öncelikle şunu söyliyim.neutrogena çok iyi bir markadır.ayrıca doktorlar tarafından tavsiye edilen bir üründür bu nemlendirici.o yönden rahat olmalısın.yani hiç bir fikrim yok içine parfüm katınca nasıl olacağına dair.ama benim dediğim kolonyayı kollarına sürme yöntemi gerçekten süper.ayrıca kalıcı.sabah evden çıkarken sürüyorum.akşama kadar kalıyor.hem herkes ayyyy ne güzel kokuyorsun diyor

ben dışarıya çıkarken parfüm kullanıyorum ama madem öyle kremi vücut emdikten sonra dediğin kolonyadan süreyim

kızlar başka önerileri olan var mı_?????

bende 1 yıldır neutrıgına nın parfumlusunden kullanıyorum ve kokusuda çok guzel. geçen gun mecbur kalmışım arko nemın kuçuk tuplerde yoğurtlu bögürtlenli kremınden aldım.3.5 ytl. banyodan surdum vucuduma. herkes ne kokuyosun sen boyle dedi:)çok begendıler ve bayağı etkili bır kokusu var. uzun surede devam edıyor. ardından bıkaç kışıyede almak durumda kaldım çok begendıklerı için. ayrıca arkonun yıne bıkaç tane daha urunu var boyle .ama ben sana bogurtlen yoğurtlusunu tavsıye ederım daha hafıf. diğeride fındık vanılyaydı galıba.

bende 1 yıldır neutrıgına nın parfumlusunden kullanıyorum ve kokusuda çok guzel. geçen gun mecbur kalmışım arko nemın kuçuk tuplerde yoğurtlu bögürtlenli kremınden aldım.3.5 ytl. banyodan surdum vucuduma. herkes ne kokuyosun sen boyle dedi:)çok begendıler ve bayağı etkili bır kokusu var. uzun surede devam edıyor. ardından bıkaç kışıyede almak durumda kaldım çok begendıklerı için. ayrıca arkonun yıne bıkaç tane daha urunu var boyle .ama ben sana bogurtlen yoğurtlusunu tavsıye ederım daha hafıf. diğeride fındık vanılyaydı galıba.

teşekkür ederim canım bir deniyeyim ama artık bu tür kremler kullanmaya korkar oldum yaaaaa doktorlar herşeyde kansorojen maddeler var deyip duruyorlar vallahi ben cildime çok önem veririm ya bişey olursa diye mahfoluyorum ama vücuduma nemlendirici kullanmadan da rahat edemiyorum çok su içiyorum ama yine de pul pul oluyor cildim özellikle bacaklarımın üst kısımları boncuğun dediği gibi neutrıgınanınkini dermotologlar öneriyorlar ona güvenerek aldım neyse battı balık yan gider dicem artık fisfisfis deniyim bir arkonun kremini

Arkadaşım bence menekşe yağı kat. Çok güzel kokuyor. Hatta ben suyun içine biraz menekşe yağı katıp saçlarıma bile sıkıyorum.

Canım bide bu menekşe yağı saç dökülmelerinede iyi geliyormuş tüyler çoğalmasın vücudumda sırnaşık şey

walla bende senin gibiyim kokmak isterim hep =)
ondan 1kremimin içine kakao yağı koydum..bebe yağımın içine kakao yağı koydum..ve bir fısfıslı şişenin içine suyla kakao yağı koydum banyodan çıkınca saçıma sıkıp öyle tarayığ kurutuyorum..dudak kremimim kakao yağlı yaptım:icecream:
çikolata olarak geziyorum ortada..:lepi:
yağ katmak iyi bir fikir yani..ama kullandığın kremi herhangi bir sorun için kullanıyorsan akne yada başka bişey.. katıp kremin içeriğini bozma derim..:içelim:

MENEKŞE YAĞI

Cilt hastalıkları, egzama, dermatit ve uyuzda kullanılır.Mikrop kırıcıdır. saç dökülmesine karşı etkilidir. Kuru saçları nemlendirir. Parlaklık ve canlılık verir. Kozmetik endüstrisinde kullanılmaktadır.

MENEKŞE YAĞI

Cilt hastalıkları, egzama, dermatit ve uyuzda kullanılır.Mikrop kırıcıdır. saç dökülmesine karşı etkilidir. Kuru saçları nemlendirir. Parlaklık ve canlılık verir. Kozmetik endüstrisinde kullanılmaktadır.

Canumcuuummm uyuz mu gördün benuuuuu tatlicadiarzutatlicadiarzutatlicadiarzu

bencede menkşe yağı ii fikir. bölee uçucu yağlar koyabilirsin lavanta ya da gül yağı gibi..bilmemki nasıl olurr bence ii olur bende bi deyeyimm:)

Canumcuuummm uyuz mu gördün benuuuuu tatlicadiarzutatlicadiarzutatlicadiarzu

bence de komık olmuş uyuzda kullanılması:) ama denemekte fayda var derim. bende yasemın yagının kokusunu çok merak edıyorum. koklama sansın varsa onu da dene canım. çok guzel koktuğunu duymuştum

hindistan cevizide olabilir..gül yağıda..ama bunları koymadan önce faydalarını zararlarını araştır canım. vücudunda kıllar alıp başını gitmesn yada başka bişey işte...

hindistan cevizide olabilir..gül yağıda..ama bunları koymadan önce faydalarını zararlarını araştır canım. vücudunda kıllar alıp başını gitmesn yada başka bişey işte...

Vallahi doğru diyorsun canım ben henüz karar veremedim daha zaten en iyisi böyle kullanayım bitince artık parfümlüsünü alırım çok teşekkürler kızlar vallahi çok yardımcı oldunuz sağolun Şeniz

X