• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vucut isisi????

Aabbcc91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
222
65
98
33
Kizlar, iyi gunler. Birşey danışmak istiyorum. Sabah uyandım ısı ölçeri almak için yan odaya gittim orada da ateşimi ölçtüm. Sıcakligim 37.0 çıktı. Ama icim rahat etmedi belki yatakta ölçmem gerekiyordu diye. 10 dakika sonra tekrar ölçtügumde 36.3 çıktı. Yani ilk ölçtüğüm doğruymuş. Ellerim de sıcacık tabi. Ayrıca göğüslerim 10 gündür korkunc hassas ve kocaman oldu :)) kasıkta da iğne batmaları hissediyorum ara sira. Ama normalde adet olacağım zaman farklı bir sanci olurdu. Göğüslerim agrimaya basladiktan 5 gun sonra gebelik testi yaptim idrarda, negatif çıktı. Umitlenebilir miyim :KK43:

Adetlerim duzensiz biraz, ama şu siralar olmam gerekiyor. Çünkü bu denli göğüs ağrısı çektiğim zaman adet olurum. Ve olmadim halen

Negatif görmek üzüyor çok. Umitlensem mi acaba. Vucut isim gogus agrisi cektigin donemlerde 36.0 36.2 civarinda gezerdi. Simdi baya yuksek geldi de. Napsam bilemedim....

Yarin bir de cikmadan deneyeyim o zaman. O zaman da yuksek cikarsa var mi birseyler sizce :)

bu batmalar vücut ağrıları üç türlü oluyor: adet belirtisi olarak, gebelik belirtisi olarak, bir de soğuk algınlığı belirtisi olarak. sizde hangisi önce bunu belirleyin. ayrıca adet düzensizliğiniz varsa ve negatifle karşılaşırsanız tedaviye başlayın derim.

1 yil dolmadan tedavi etmiyorlar. Üşütmedim. Olsa olsa regl sancısıdir diye düşünüyorum.

1 yil dolmadan tedavi etmiyorlar. Üşütmedim. Olsa olsa regl sancısıdir diye düşünüyorum.
tedaviden kastım çocuk için değildi adet düzensizliğiniz nedenlerini araştırmak üzerineydi :) umarım güzel haberleri alırsınız bu ay :)

tedaviden kastım çocuk için değildi adet düzensizliğiniz nedenlerini araştırmak üzerineydi :) umarım güzel haberleri alırsınız bu ay :)
hee :) şey bende pco var. Ama ileri seviyede degilmis. 40gunu gecmeden adetimi olurum. Boyle de hamile kalabilirsin deyip ilac vermiyorlar adet düzenime bile ilac vermediler :)

Back