• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vucut isisi????

Aabbcc91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
222
65
98
33
Kizlar, iyi gunler. Birşey danışmak istiyorum. Sabah uyandım ısı ölçeri almak için yan odaya gittim orada da ateşimi ölçtüm. Sıcakligim 37.0 çıktı. Ama icim rahat etmedi belki yatakta ölçmem gerekiyordu diye. 10 dakika sonra tekrar ölçtügumde 36.3 çıktı. Yani ilk ölçtüğüm doğruymuş. Ellerim de sıcacık tabi. Ayrıca göğüslerim 10 gündür korkunc hassas ve kocaman oldu :)) kasıkta da iğne batmaları hissediyorum ara sira. Ama normalde adet olacağım zaman farklı bir sanci olurdu. Göğüslerim agrimaya basladiktan 5 gun sonra gebelik testi yaptim idrarda, negatif çıktı. Umitlenebilir miyim :(

Bende son gunlerde bunu arastieiyorum. Yataktan cikmadan olcmek gerektigini biliyorum. Sabah ise gitmeden yatakta uyanir uyanmaz olcuyorum ama vucut isim inanilmaz dusuk cikiyor. 35,6 35,3 hep o ayarda seyrediyor.nedenini cozemedim. Henuz yukseldigini gormedik:)

Bugun yataktan kalkmadan ölçtum 36.6 cıktı. Normalde 36.0 yada 36.2 cikmasi gerekiyordu

Kizlar, iyi gunler. Birşey danışmak istiyorum. Sabah uyandım ısı ölçeri almak için yan odaya gittim orada da ateşimi ölçtüm. Sıcakligim 37.0 çıktı. Ama icim rahat etmedi belki yatakta ölçmem gerekiyordu diye. 10 dakika sonra tekrar ölçtügumde 36.3 çıktı. Yani ilk ölçtüğüm doğruymuş. Ellerim de sıcacık tabi. Ayrıca göğüslerim 10 gündür korkunc hassas ve kocaman oldu :)) kasıkta da iğne batmaları hissediyorum ara sira. Ama normalde adet olacağım zaman farklı bir sanci olurdu. Göğüslerim agrimaya basladiktan 5 gun sonra gebelik testi yaptim idrarda, negatif çıktı. Umitlenebilir miyim :KK43:

hayırlısı olsun canım ama bende de oluyor oyle ağrılar hep heveslendim.
kasık ağrısı bel ağrısı vs

Artik konduramiyorum kendime bebek vardir diye. Acaba dedigimde, yok be ne bebegi deyip kendi kendime cevap veriyorum:)

Back