• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vucut ısı ve ovulasyon testi hakkında bilgi????

adetinin ilk günüden 12 14 16 gün sayıcaksın o aralar ilişkiye giriceksin. vucüt ısınmasından falan pek anlayamıyorsun. düzenli adet görüyorsan 12. gün 14, gün 16 günleri deniyceksin. 6 ay az bi süre bence teleşlanman için erken :-)

evet arkadaşımın dediği gibi henüz erken telaş yapma olucak elbet. vucüt ısısı konusuna gelince canım bende int araştırdım ve adetin bittikten sonra hergün termometreyi sabah yataktan kalmadan evvel koltuk altına koyucaksın normal vucüt ısısı 36 veya 37 olması gerekiyormuş bu 38 veya 39 açıkmışsa o gün doğru gün demek, yataktan kalkmadan önce yapmalısın unutma.

arkadaslar sıcaklık arttırma ve ovulasyon testi hakkında bilgi verirmisiniz lütfen.bende yaklasık 6 aydır bekliyorum hamile olmayı ama olmuyor..

cnm mrb. bende bı kac aydır ısı takıbı yapıyorum. adetının ılk gununden ıtıbaren sabah 07-08 arası yataktan cıkmadan dil altından ölçüyosun.(dijital olanları daha kullanışlı). gunune gun bunları not edıyosun. yumurtlama oldugu gun sıcaklıkta ufak bı düşüş oluyo ertesi gun 1 derece kadar artıyo (37 dereceyı buluyo). anlıyosunkı yumurtlama bır gun onceden olmuş. tabı bu takıbı bı kac ay yaparsan yumurtlama gununu gelmeden anlarsın. ovulasyon testı hakkında pek bılgım yok. saygılarr..

arkadaslar sıcaklık arttırma ve ovulasyon testi hakkında bilgi verirmisiniz lütfen.bende yaklasık 6 aydır bekliyorum hamile olmayı ama olmuyor..

Sicaklik arttirma konusunu hic bilmiyorum yanlis bilgi vermeyeyim ama ovulusyon testini bende deniyorum 2 - 3 gundur. Genelde bi paketin icinden 5-7 arasi idrar testi yapacagin stick'ler cikiyor. Hergun ayni saatte yapiyosun. 3-4 dakikada sonucu gosteriyor. Iki cizgi hanesi var yumurtladigin gun iki cizgininde ayni renk olmasi gerekiyor. Ayni rengi tutturdugunda yumurtluyorsun demektir. o sonucu aldigindan 24-48 saat icersinde iliskiye girmen lazim. adetin birinci gununden itibaren 10. gunde testi yapmaya balsayabilirsin.

vücut ısısı ile yumurtlama takibi tarihe karıştı.adetin 21 . günü testi var daha önemlisi ultrason ileyumurtalıklarını rahmini görüyorlar,bırak yumurtlama gününü kaçtane yumurtlama olacağını bile söylüyorlar....sağlık karnen varsa izmirde yardımcı olabilecek doktorum var(karnen varsa hiç bir ücret ödemezsin).vücut ısısı bunlar yokken yapılıyormuş.

arkslr tskkr ederım bugun bende ovulasyon testını arastırdım netten donna marka tukurukle yapılan bır test ve cok guvenılırmıs.cogu eczanede bunu onerıyor...fıyatı 58 ytl ve bır yıl boyunca kullanıyormussun.

Back