Canım öncelikle gerçekten çok geçmiş olsun, annenin durumuna üzüldüm. Vücut germe ameliyatını abime yaptırdık biz de, gerçi senin annen kadar değildi onun kilo fazlalığı bir de erkek pskilojisi daha farklı sanırım, Yani o o kadar dert etmemişti, o kilo verdikçe mutlu oluyordu. İdeal kilosuna geldikten sonra bu ameliyatı oldu, değerler de uygun oldu. Zaten bu ameliyatı olmak için gerçekten hedeflenen kiloya inmen lazım, sonrasındaki yara izlerinin bir an önce iyileşmesi için derinin baya incelmesi gerek. Benim abimin ameliyatını başka bir doktor yapmıştı ama şimdi Almanya'da çalışmaya başladı, Evrim hanımın adını ben de doktorumuzdan dolayı biliyorum. Şayet senin doktorun da onu öneriyorsa bir yüzyüze görüşün sonra karar verin ne yapacağınıza. Vücut germe ameliyatından annen korkmasın, zor bir ameliyat ama bu ameliyatı olan çok fazla kişi var ve mutlu bir şekilde yaşamlarına devam ediyorlar. Sen annenin yanında olmaya devam et, hassas bir dönemden geçiyor kadın anladığım kadarıyla... Gelişmelerden bizi de haberdar ederseniz iyi olur :)