Vucüt epilasyonu için kuaföre gitmeye utanıyorum..

bgmm

veeeeee yeni hayat 08 08 2014
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.478
10
358
37
mrb kızlar hemen konuya girmek istiyorum ben şimdiye kadra hiç koAFÖRDE TÜYLERİMİ ALDIRMADIM sadece kaş bıyık o kadar aşırı tüylüyüm bilmiyorum sorun var horman bozukluğu hiç doktorada gitmedim lazer tedavisi düşünüyorum ama maddi durum buna izin vermiyor neyse benim evde ağda makinam var ama alamıyorum almaya kalksam 1 günümü alıyor sıkılıyorum hemen acısından korkmuyorum işte neyse hep kolaylık düy dökücü kreme kaçıyorum inanırmsıısnız vucudum çok düzgün yanlış anlamayın çok güzel ama tüylerim bozuyo ben koaföre gitmek istiyorum ama utanıyorum çok tüylü olduğum için sonuçta bu bi kusur gideyim mi sizce kızlar ayıp olur mu yani bana bi fikir verin ne yapmalıyım inanın bazen kız yiyenlerim tarafından alay bile edildim çok tüylü olduğum için erkek arkadaşımın yanında rahat olamıyorum ne kaadar tüylerimi alsamda yine çıkıyolar yine kollarım ve yüzüm çok tüylü o yüzden erkek arkadaşımdan utanıyorum sonuç sizden istediğim koaföre gideyim miş ayıp olur mu birde özel bölgeyede yapıyorlar mı onu meraak ediyorum tüylerimin azalması için ne tür bi yöndem uygulamalıyım yardım edin lütfen cevaplalrınızı beliyorum

Önce doktora gitmelisin. Öncelik sağlık, sonra güzellik. Aşırı tüylenme bir sürü hormaonal bozukluğun belirtisidir. İleride çocuğun bile olmayabilir. Önce hormonal kontrolünü yaptır. Herşey normalse, bir sağlık sorunun yoksa vücudunun yapısı bu demektir. O durumda da utanmana gerek yok. Akşama kadar kaç kişinin tüyünü kılını hallediyorlar, işleri bu.

doktora gidip hormonlarına baktırmalısın eğer problem varsa ilaç tedavisne başlanır ilaçlar tüylenmeyi azaltır çıkmış tüylere etki etmiyor malesef yeni tüylerini çıkmasını engelliyor tedavi olmadan ne yaparsan yap sonuç alamazsın onun için önce bi doktora git

haklıısınız kılzar önce doktora gitmeliyim ki ileride daha buyuk sorunlar çıkmasın ...sağolun

Kuaföre gitmek,tüy aldırmak gayet normal şeyler.Evet bikini bölgesini de alıyorlar ve asla utanmana gerek yok.Çünkü tek giden sen değilsin herkes gidiyor ayrıca ağda yapan kadınların işi bu,alışmışlar bir sürü kadını,tüyleri görmeye.İçin rahat olsun

Canım doktora git kesinlikle,endokrinoloji uzmanına veya kadın doğuma(endokrinoloji daha iyi), durumunu şikayetini belirt, hatta tüylerini de almadan git ki o da önemli oluyor onlar için. Ben yıllarca utanıp sıkıldığımdan dolayı gidemedim doktora.Ne kadar saçmalıkmış. Halbuki böyle olan bir sürü kişi var,hatta daha da ağır durumu olanlar var.

Emin ol ilk tüylü görecekleri bayan sen değilsin,bunu aklından çıkarma. İleride psikolojik olarak yer edinir ve sosyal hayatın kısıtlanır.Hormonel problemin varsa zaten bunu kan testi ve yumurtalıklarına ultrasonla bakarak anlayacaklar.Ona göre tedavini olursun ve lazer epilasyona başlarsın,ya da en azından bundan sonrası için çaresine bakarsın.
Yüz bölgesi daha muhattap olunan ve insanın canını sıkan bir bölge, ayda 100 tl verebilecke kadar imkanın var mı?En azından ondan kurtulursun da rahat edersin. Seni çok iyi anlıyorum. Aklına taılan birşey olursa çekinme sor.

daha önce başka bi başlığa da yazmıştım, utanma ama iyi seç, bi çok yerden hastalık geçeibliyo. seçtiğin yere sonra hep gidersin zaten. 2-3 kereden sonra da alışırsın

bazen çok kafaya takıyorum yüüzm çok güzel değil ama vücüdüm güzel ama bu tüyler yüzünden kendimi bzen çok çirkin hissediyorum yaaa offf

maddi durumun iyise lazer epilasyona gidebilirsin. daha uzun süreli etki...

maddi durumun iyise lazer epilasyona gidebilirsin. daha uzun süreli etki...

yok cnm malesef maddi durum yetmiyor buna ama erkek arkadsşım madem bu durumdan rahatsızzsın tüylerinden kurtulunca rahatlayacaksan ben sana yardımsı olurum dedi bakalım

şimdilik düzenli olarak ağda yapmaktan başka çaren yok cnm hem bir gününü almaz o ısıtıcılı ağda aletinden var sanırım sende o zaten boydan boya sür çek çok fazla zamanını almaz sanmıyorum ilerde de lazere gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…