- 20 Mayıs 2020
- 127
- 56
- 13
- Konu Sahibi Kirgin kadin
-
Reklam yapmamak adina marka ismi vermicem ama kullandigim bi marka var.Dogum catlaklarimi tamamen yok etti.Ben sıkılasmak icin kullanip biraktim 2 hafta sonra.Ama farkettimki catlaklarim tamamen gitmis.
Amacim reklam degil.Kendim kullaniciyim sadece.Ersagin sıkılastirici jeli.Nette bakabilirsiniz.Cevrenizde satisini yapanlar varsa alabilirsiniz.Benden gorup kullanan arkadaslarimda memnun kaldi.Bilgi verirmisiniz hangi urun
Surdukten sonra yapilacak hareketler varmı 6oksa pek gerekmiyormuAmacim reklam degil.Kendim kullaniciyim sadece.Ersagin sıkılastirici jeli.Nette bakabilirsiniz.Cevrenizde satisini yapanlar varsa alabilirsiniz.Benden gorup kullanan arkadaslarimda memnun kaldi.
Ben hic hareket yapmadim.Dogumdan kalma gobegim gitsin diye yatmadan suruyodum o kadar.Sonra usenip biraktim.Farkettimki gobek catlaklarim tamamen gitmis.Yanlis anlamayin.Urunin reklamini yapmiyorum ama ben ersagin urunleriyle cogu seyime sifa buldum.Batiklarimdan catlaklarima kadar.Denemenizi tavsiye ederim.Cevrenizden temin edebilirsiniz.Surdukten sonra yapilacak hareketler varmı 6oksa pek gerekmiyormu
Tesekkur ederim cok sagolunBen hic hareket yapmadim.Dogumdan kalma gobegim gitsin diye yatmadan suruyodum o kadar.Sonra usenip biraktim.Farkettimki gobek catlaklarim tamamen gitmis.Yanlis anlamayin.Urunin reklamini yapmiyorum ama ben ersagin urunleriyle cogu seyime sifa buldum.Batiklarimdan catlaklarima kadar.Denemenizi tavsiye ederim.Cevrenizden temin edebilirsiniz.
Benim dogum catlaklarim vvar ne kullandinizReklam yapmamak adina marka ismi vermicem ama kullandigim bi marka var.Dogum catlaklarimi tamamen yok etti.Ben sıkılasmak icin kullanip biraktim 2 hafta sonra.Ama farkettimki catlaklarim tamamen gitmis.
Ben ersagin sıkılastirici vucut losyonunu kullandim.Amacim catlaklar degildi ama catlaklarimi yok etti.Benim dogum catlaklarim vvar ne kullandiniz
Bi link atarmisiniz antiselilut yazan mıBen ersagin sıkılastirici vucut losyonunu kullandim.Amacim catlaklar degildi ama catlaklarimi yok etti.
Bi link atarmisiniz antiselilut yazan mı
Antiselulitte iyidir sanirim.Kullanan arkadaslarim vardi.Hatta bi arkadasim onu fitil yapip mayasirina kullanmisti.Ersað Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Resmi Web Sitesi
Ersað Temizlik ve Kozmetik Ürünleriwww.ersag.com.tr
Ben cok memnunum.Sende memnun kalirsin.Alacagin kisiden kullanimini iyi ogren ama.Kullanim cok onemli.Hatta uye yapsin seni.Yaninda hediyeni de al.Daha hesapli oluyo.Tamamdır insallah bizimde selilutleri gecirir ya
Merhaba bahsettiğiniz forma sokucu jel mi?Reklam yapmamak adina marka ismi vermicem ama kullandigim bi marka var.Dogum catlaklarimi tamamen yok etti.Ben sıkılasmak icin kullanip biraktim 2 hafta sonra.Ama farkettimki catlaklarim tamamen gitmis.
Evet oMerhaba bahsettiğiniz forma sokucu jel mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?