Vücudunda sürekli kuru kaşıntısı olan varmı?

Bende oyle bi sorun yok ama olanlari biliyorum. nemlendirici krem kullan her gun. ve sunu unutmaki kasimak kasintiya hic iyi gelmez, aksine daha da kasindirir. kafani kasintiya verme o yuzden dusunmemeye calis. en cok geceleri kasinti hissedersin, o zamanlarda git krem falan sur rahatlarsin ama kasima mumkun oldugunca. Ve tabi agda sonrasi falan killar yeniden cikarken de kasiniyor, bu da normal bisey.

benim yıllardır bacaklarımda kaşıntı var ve geçmiyor..aslında yağlı bir cildim var ama bacaklarım kuru ve nemsizmiş..o yüzden doktorlar yağlı krem verip gönderiyor..bende özellikle çok dar giyinmemeye çalışıyorum ve sürekli nemlendirici krem sürüyorum..ancak böyle azalıyo..:KK14:

Ben varım. :/ Çok kuru cildin problemi bu malesef. İnanılmaz kaşınır ve pul pul dökülür cilt.
Her zaman nemli tutmak lazım.

benim bacaklarımda var kaşıntı
çok şiddetli
çok kuru cildim pul pul dökülüyo
kaç tane dr agittiysem hepsi aynı pomatlardan kullanmamı söylüyo
ama benim kendi kullandığım yağlar kremler çok daha iii geliyo
bide başka şeylerle meşgul olup kaşıntıyı unutmaya çalışırsan daha kolay olur senin için

Durduk yere, cilt problemi dahilinde olmayan kaşıntılar bazı rahatsızlıkların habercisi
niteliğinde de olabilir canım. Sana tahlil yaptılar mı bilmiyorum ama dahiliye uzmanı
ile görüşebilirsin bu defa. Üre yükselmesi, protein yükselmesi vb. durumlarda vücutta
kaşıntı belirtileri görülüyor. Tabi direkt belirti değil bu durum, yan belirtilerden oluyor.
Dediğim gibi dahiliye uzmanı ile görüşürsen, o gerekli tahlilleri ister senden.

cildim yağlı.kuru değil maalesef.dahiliye uzmanına da gittim.hiçbir şey çıkmadı.cildiyelikte pek bişeyim yok gibi.ne oldğunu anlamadım.psikolojik dediler.ilaç alıyorum,ama faydası yok hiçbir şeyin.kaşıntı geliyo elimde değil

Cildim çok çabuk kuruyo eğer nemlendirici sürmessem daha da beter oluyo kasınmayı bırak yanmaya acımaya başlıyor o yüzden sık sık nemlendirici krem sürmek gerek

sinirimden çatladım resmenn.artık vücudumu lime lime doğramak istiyorum.geçmedi kaç senedir.her şey beni buluyooo:KK47::KK47:

çok geçmiş olsun. bende bir ara ürtiker tarzı kaşıntılar oluyordu sizi çok iyi anlıyorum.doktor sebepsiz stres kaynaklı oluyor ilaç kullan geçer demişti bende bir herbalisten duymuştum sebepsiz kaşıntılar için çörekotu yağı kullanın demişti, ben faydasını gördüm siz de deneyebilirsiz. kaşınan bölgeye çörekotu yağı sürün. kaşıntılarınızın küçük bir bölgesinde deneyin kötü bir reaksiyon göstermiyorsa her yerine uygulayın. cok sıcak su ile duş almayın. eğer yapabilirseniz duştan çıkarken en son soğuk su tutun vücudunuza. bir de bazı gıdalar size alerji yapıyor olabilir yediklerinize dikkat edin. cildinize kese yapmayın kabak lifi falan kesinlikle kullanmayın. gıda olarak da şeker hastalığınız yoksa günde 10-15 tane çekirdekli siyah üzümü ya havanda döverek ya da dişlerinizle ezerek yerseniz kaşıntıları hafifletiyor.

Bende de var malesef. O kadar çok kaşıyordum ki kaburgalarımın ve karnımın üstü esmerleşmeye başlamıştı. Her sabah ve akşam banyodan sonra nemlendirici krem sürüyorum. Faydasını gördüm.

Benim de sebepsiz kaşıntılarım vardı-yara olmuyordu yalnız- dahiliyeye gittim idrar tahlili yapıldı bolca bakteri var dedi...ilaç kullandım geçti...

çok geçmiş olsun. bende bir ara ürtiker tarzı kaşıntılar oluyordu sizi çok iyi anlıyorum.doktor sebepsiz stres kaynaklı oluyor ilaç kullan geçer demişti bende bir herbalisten duymuştum sebepsiz kaşıntılar için çörekotu yağı kullanın demişti, ben faydasını gördüm siz de deneyebilirsiz. kaşınan bölgeye çörekotu yağı sürün. kaşıntılarınızın küçük bir bölgesinde deneyin kötü bir reaksiyon göstermiyorsa her yerine uygulayın. cok sıcak su ile duş almayın. eğer yapabilirseniz duştan çıkarken en son soğuk su tutun vücudunuza. bir de bazı gıdalar size alerji yapıyor olabilir yediklerinize dikkat edin. cildinize kese yapmayın kabak lifi falan kesinlikle kullanmayın. gıda olarak da şeker hastalığınız yoksa günde 10-15 tane çekirdekli siyah üzümü ya havanda döverek ya da dişlerinizle ezerek yerseniz kaşıntıları hafifletiyor.

eğer bu çörek otu yağı iyi gelirse nasıl dua ederim anlatamam:)) evet yaşayn anlıyo.şimdi bacaklarımda batıklar var kıl dönmesi var vücucum yağlı kaşıntım var deli olacak gibiyim her an.üst üste geldi

Bende de var malesef. O kadar çok kaşıyordum ki kaburgalarımın ve karnımın üstü esmerleşmeye başlamıştı. Her sabah ve akşam banyodan sonra nemlendirici krem sürüyorum. Faydasını gördüm.

nemlendiricyi önerdiler ama benm cildim kuru değil ki.kuru ciltlerin uyguladığını duymuştum.yinede denemekte yarar var.ben hele bittim kaşınmaktan.bundan 2 yıl önce filandı.bir gece aniden tüm vücudum kabarmaya başladı birden.sonra yoğurt sürmüştüm.daha önce hiç olmamıştı çünkü.o gün bugündür kaşınıyorum.:KK50:

X