- 14 Şubat 2012
- 359
- 1
- Konu Sahibi aglayanbulutlar
sürekli kaşınıyorum.bir kaç senedir.psikolojik diyip duruyolar.cvarmı bnm gibi olan:2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vardı bende.duştan sonra ıslak cilde bebek yağı sürüyorum
devamlımı var peki?
sürünce kaşınmıyo.dene istersen devam ederse doktora gitmelisin seboroik dermetit olabilir yada mantar yada başka bişi
çok geçmiş olsun. bende bir ara ürtiker tarzı kaşıntılar oluyordu sizi çok iyi anlıyorum.doktor sebepsiz stres kaynaklı oluyor ilaç kullan geçer demişti bende bir herbalisten duymuştum sebepsiz kaşıntılar için çörekotu yağı kullanın demişti, ben faydasını gördüm siz de deneyebilirsiz. kaşınan bölgeye çörekotu yağı sürün. kaşıntılarınızın küçük bir bölgesinde deneyin kötü bir reaksiyon göstermiyorsa her yerine uygulayın. cok sıcak su ile duş almayın. eğer yapabilirseniz duştan çıkarken en son soğuk su tutun vücudunuza. bir de bazı gıdalar size alerji yapıyor olabilir yediklerinize dikkat edin. cildinize kese yapmayın kabak lifi falan kesinlikle kullanmayın. gıda olarak da şeker hastalığınız yoksa günde 10-15 tane çekirdekli siyah üzümü ya havanda döverek ya da dişlerinizle ezerek yerseniz kaşıntıları hafifletiyor.
Benim de sebepsiz kaşıntılarım vardı-yara olmuyordu yalnız- dahiliyeye gittim idrar tahlili yapıldı bolca bakteri var dedi...ilaç kullandım geçti...
Bende de var malesef. O kadar çok kaşıyordum ki kaburgalarımın ve karnımın üstü esmerleşmeye başlamıştı. Her sabah ve akşam banyodan sonra nemlendirici krem sürüyorum. Faydasını gördüm.