Vücudun silikonu kabul etmemesi mümkün mü?

canım merhaba,
bu konu hepimizde olan bir riskti.doktoruma sordugumda olma olasılıgı yuzde 1 demıstı.ya ben bu yuzde 1 lık kısımdaysam dıye 4 sene erteledim.hatta ameliyat gunu bile vazgecmistim kı annemin destegi sayesinde(vazgecersem bi pismanlık gene randevu vs vs) oldum.allaha sukur 1.5 ay oldu hıcbır problemle karsılasmadım.bu sans ışı eger gercekten ıstıyorsan bu rıskı goze almak zorundasın..umarım kararını verebılırsın.ıyı bayramlar

inan çok istiyorum yaptırmayı barış çakırla görüştüm ama vücudum hassas biraz oyüzden korkuyorum am yaptırcam gibi

Evet 5% bir riski varmış. Hatta burada (Almanya da) ki doktorum 5 gün sonra da olabilir 5 yıl sonra da demişti. Ne yazık ki hepimiz bu riskle yasıyoruz. Fakat aklına getirme hiç. Ben her ne kadar endişe etsemde aklıma getirmiyorum..

Evet 5% bir riski varmış. Hatta burada (Almanya da) ki doktorum 5 gün sonra da olabilir 5 yıl sonra da demişti. Ne yazık ki hepimiz bu riskle yasıyoruz. Fakat aklına getirme hiç. Ben her ne kadar endişe etsemde aklıma getirmiyorum..

Canlarr.. Bu ameliyatı olan bütün bayanlarda kapsül oluşur.Ama kapsülünde dereceleri var.İyı olanı zaten gögün daha bir ik dolgun durmasını saglar.Orta derecedeki kapsül gögüste hafif sertlik ve hafif şekil bozuklugu yapar masajla düzeltilebilir..Ama ilerlemiş ve masajla kırılamayan kapsül vakalarında tekrar bir operasyonla kapsül temizlenir ve gerekirsede protez kas altına alınír.Tabi iyi bir súreç degil,Allahım göstermesin yaşatmasın inşallah ama bu risk altındayız tabi.Gögsünüzde sertlik ve şekil bozuklugu şuphesi yaşarsanız doktora görünün mutlaka :KK66: Bu arada Pomeo nasılsın arkadaşım,denk gelemiyoruz..Nasıl gidiyor :KK34:

inan çok istiyorum yaptırmayı barış çakırla görüştüm ama vücudum hassas biraz oyüzden korkuyorum am yaptırcam gibi

benimde vücudum çok hassas..bende istiyorum silikon ama korkuyorum..saç boyası bile alerji yapıyor..acaba markasına göre değişebilir mi silikonun zararı?

benim 8. günüm ve vücudum hala inanılmaz direnç gösteriyor. resmen itiyor kurtulmak istiyor protezden hissediyorum.. allahım ne olur bi komplikasyon olmasın:KK43: yoluna girsin herşey

benim 8. günüm ve vücudum hala inanılmaz direnç gösteriyor. resmen itiyor kurtulmak istiyor protezden hissediyorum.. allahım ne olur bi komplikasyon olmasın:KK43: yoluna girsin herşey

canım benim de 11. günüm Sakın kötü düşünme. Benim de sızı şeklinde ağrım oluyor arada ama daha çok yeni. Millet bir ayda unuttuk bile diyor biz de unutacağız inşallah. hiçbir problem olmayacak inşallah.

canım benim de 11. günüm Sakın kötü düşünme. Benim de sızı şeklinde ağrım oluyor arada ama daha çok yeni. Millet bir ayda unuttuk bile diyor biz de unutacağız inşallah. hiçbir problem olmayacak inşallah.

Arkadaslar selam.Ne yaptınız ya:))) daha yeni ameliyat olmuşsunuz.Durun hele.O kadar kolay değil ki.Eğer göğüs ucu kesisi olduysanız uçlarda hassasiyet,iğne batması,yanma,acı,kemıklerde sızlama oluyor.Cok normal.Ancak 10 günden sonra biraz daha iyi hissedersiniz.1 ayda baya iyi olursunuz.Ama protezlerin yumusaması 6 ayı buluyor.1 yılda sanırım baya doğallasıyor.Ağır kaldırmayın,dinlenin ve sabırlı olun.Bu ameliyat oldukça uzun bir süreci kapsıyor ne yazık kı.Ameliyat oluyorsunuz,anında memeler büyüyor ama ıyıleşip doğallasmak çok zaman alıyor.O sebeple sabırlı olun.Benim 7 ay oldu.Hala iyileşecek yönleri var.Bu ağrı vs değil.Sakın yanlış anlamayın.Agri 15 günde kalmaz.Ama zaman lazım.Sevgiler,

canım evet alıştı vücudum. o konuda korkum kalmadı. kabul etmeseydi şimdiye kadar alerji yapardı. ama benim ağrılarım hala var. uyurken bi çift taşı göğsüme sıkıca sarmalamışlar hissine kapılıyorum. bugün 12. günüm. bir haftada atlatanlar var. çok özeniyorum

Küçük bir ihtimal de olsa bunun olma olasılığı riski var canım..Ama şimdiye kadar böyle bir durumla karşılan birini görmedim ben,
Merhaba 25 yaşındayım evliyim anne olmadım bir çok estetik yaptırdım yağ alma gibi basit şeyler ama silikonu vücudum kabul etmedi 1 yılda 4 defa ayrı taktırdık fakat vücûd ilk başta grip olmuşum gibi çöktüm sonra göğsüm aşırı büyüdü ikiside altta dikiş yerimde lenf ödem toplayıp vücûd sıvısını dışarı attı ve en sonda silikonu vücûd dışarı atmaya çalıştı alttan olan göğsümde küçüldü ve aşırı şekli bozuldu

silikon taktırıp vücudu kaabul etmeyen varmı
Maalesef benim etmedi sıvı toplayı sisti 1 ay savaştık bu durumla fakat olmadı en son dikiş yeri açılıp silikonun ucu dışarı çıktı olan ufacık göğsümde gitti ve şekil olarak iğrenç oldu acayip psikolojik sorunlar yaşıyorum şuan

X