- 8 Haziran 2011
- 35
- 1
- Konu Sahibi gulnur1982
silikon taktırıp vücudu kaabul etmeyen varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 5% bir riski varmış. Hatta burada (Almanya da) ki doktorum 5 gün sonra da olabilir 5 yıl sonra da demişti. Ne yazık ki hepimiz bu riskle yasıyoruz. Fakat aklına getirme hiç. Ben her ne kadar endişe etsemde aklıma getirmiyorum..
inan çok istiyorum yaptırmayı barış çakırla görüştüm ama vücudum hassas biraz oyüzden korkuyorum am yaptırcam gibi
silikon taktırıp vücudu kaabul etmeyen varmı
benim 8. günüm ve vücudum hala inanılmaz direnç gösteriyor. resmen itiyor kurtulmak istiyor protezden hissediyorum.. allahım ne olur bi komplikasyon olmasın yoluna girsin herşey
canım benim de 11. günüm Sakın kötü düşünme. Benim de sızı şeklinde ağrım oluyor arada ama daha çok yeni. Millet bir ayda unuttuk bile diyor biz de unutacağız inşallah. hiçbir problem olmayacak inşallah.
canım benim de 11. günüm Sakın kötü düşünme. Benim de sızı şeklinde ağrım oluyor arada ama daha çok yeni. Millet bir ayda unuttuk bile diyor biz de unutacağız inşallah. hiçbir problem olmayacak inşallah.
Pınarcığım , nasılsın canım? Toparlandın mı ? İyileşme süreci nasıl gidiyor? Çok öpüyorum.benim vucudum kabul etmedi ne yazıkki....
Merhaba 25 yaşındayım evliyim anne olmadım bir çok estetik yaptırdım yağ alma gibi basit şeyler ama silikonu vücudum kabul etmedi 1 yılda 4 defa ayrı taktırdık fakat vücûd ilk başta grip olmuşum gibi çöktüm sonra göğsüm aşırı büyüdü ikiside altta dikiş yerimde lenf ödem toplayıp vücûd sıvısını dışarı attı ve en sonda silikonu vücûd dışarı atmaya çalıştı alttan olan göğsümde küçüldü ve aşırı şekli bozulduKüçük bir ihtimal de olsa bunun olma olasılığı riski var canım..Ama şimdiye kadar böyle bir durumla karşılan birini görmedim ben,
Merhaba evet bende oldu çok sorun yaşadım 1 yılda 4 ayrı silikon takıldı fakat hiç biri olmadı vücûd kabul etmiyor o %5lik kisimdayimsilikon taktırıp vücudu kaabul etmeyen varmı
Maalesef benim etmedi sıvı toplayı sisti 1 ay savaştık bu durumla fakat olmadı en son dikiş yeri açılıp silikonun ucu dışarı çıktı olan ufacık göğsümde gitti ve şekil olarak iğrenç oldu acayip psikolojik sorunlar yaşıyorum şuansilikon taktırıp vücudu kaabul etmeyen varmı