Vucudun sallanması

Oksijensizsu

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
2.374
11.099
158
Arkadaslar merhaba. Gecmeyen bir gribe yakalandım. Tam bitiyor yine basliyor oksuruk falan tekrarliyor surekli. Bi haftadir boyleyim ama bu sefer gripten farkli vucudum sallanıyor yani his falan degil cidden sallaniyor . Kac defa deprem mi oluyor diye dusundum . titreme gibi degil yatiyorum yatak sallaniyor gibi oyle guclu. Az once oturrken farkettim ciddi ciddi oturdugum yer yaylanıyor gibi . Ayakta zor duruyorum basim donuyor. Ellerim titriyor falan. Googledan baktim her bir bolge icin yazilmis benim tum vucut. Yakin zamanda beyin cerrahine gittim mr falanda cekilmistim. bu sikayetler daha sonra oldu ama oncesinde olan segirmeleri soyledigimde strese bagladi doktor. Kaşım titriyor gunlerdir. Gozlerim bulanik goruyor onu gripten diye es gectim ama dusunemiyorum bisey dusunurken algilarim kapaniyor basim dönüyor. Gripten mi baska biseydenmi bilemedim. Hangi bölüme gitmeliyim bilen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…