Şu yaz ayında yanmayan yoktur ama ben martta hamile kaldığım için bu konuya yorum yapabilrim, evet sıcaklık , akıntı artıyor, nabız hızlanıyor, halsizlik ve yorgunluk bunların hepsi hamilelik belirtisi, tabi en kesin sonuç kan testi yapmak...Merhaba arkadaşlar bir haftadır vücudum normal olmayan şekilde sıcak gece gündüz. Çok sıcaklanıyorum göğüslerimde hafif ağrı var şişlik yok yine bir hafta on gündür geçmeyen adet ağrım var kasıklarımda ve belimde ara ara şiddetlenip ara ara azalıyor ama on gündür ağrımasına rağmen adet olmadım normalde adetten bir iki gün önce ağrır. Bacaklarımda ateş varmış gibi çok sıcak avuç içlerim ayaklarımın altı yanıyor gece yatarken sanki yüzümün ısıtıcı ufo bana dönük gibi yüzüm yanıyorböyle bir belirti yaşayıpta hamile olduğunu öğrenen ya da hamileliğinde böyle belirti yaşayan anne ve anne adaylarının fikrine ihtiyacım var
İdrar testi mi yaptınız adetiniz gecikti mi benimkide negatif çıktıdaEvet hamileyken vücut sıcaklığı yarım derece civarı artıyormuş. İnşallah hamilesinizdir.
Ben de bu aydan bi ihtimal diye umutluydum ama test yaptım negatif. Hala sıcaklıyorum. Ama neden çünkü havalar birden aşırı ısındı burda
Evet evet aynen bildiğimiz ateşim çıkmış gibi bacaklarım ve avuç içlerim en çok. Herkeste farklı biliyorum ama göğüslerinizde şişlik var mıydı benim bir öncekinde şişip hassaslaşmıştı hemen ama bunda sadece dokununca ağrı oluyor şişlik ve hassasiyet yokŞuan hamileyim ve evet özellikle elim ve bacaklarım,ayaklarım cayır cayır yanıyorklimalı odada uyudum gece boyu ufacık azalma olmadı vücut sıcaklığımda. Ancak ben hamile olduğumu öğrendiğimde hiç belirti yoktu. Ama Kişiye göre her belirtinin değiştiğini var sayarsak neden olmasın
Merhaba arkadaşlar bir haftadır vücudum normal olmayan şekilde sıcak gece gündüz. Çok sıcaklanıyorum göğüslerimde hafif ağrı var şişlik yok yine bir hafta on gündür geçmeyen adet ağrım var kasıklarımda ve belimde ara ara şiddetlenip ara ara azalıyor ama on gündür ağrımasına rağmen adet olmadım normalde adetten bir iki gün önce ağrır. Bacaklarımda ateş varmış gibi çok sıcak avuç içlerim ayaklarımın altı yanıyor gece yatarken sanki yüzümün ısıtıcı ufo bana dönük gibi yüzüm yanıyorböyle bir belirti yaşayıpta hamile olduğunu öğrenen ya da hamileliğinde böyle belirti yaşayan anne ve anne adaylarının fikrine ihtiyacım var
Öyle tabi ama nefis işte merakıma engel olamıyorum. Bekleyen isteyen herkesle beraber inşallah en kolay şekilde aminrabbımın vereceği varsa sen hiç bir belirti yaşamasanda hamile kalırsın
allaha bırak rabbm kucagını doldursun hayırlı evlatlarla
Evet vardı ama ben regl olacağım diye yorumlamıştım.Ama regl döneminizde olan bütün belirtiler oluyor haberiniz olsun. En azından bende öyle olmuştu. Kasık ağrısı,bel ağrısı akıntı artışı vs. ama hamileydim.Ancak hiçbir belirti garanti hamilesin demek değil ne yazık ki. Umarım en kısa sürede güzel haberlerinizi alırız :)Evet evet aynen bildiğimiz ateşim çıkmış gibi bacaklarım ve avuç içlerim en çok. Herkeste farklı biliyorum ama göğüslerinizde şişlik var mıydı benim bir öncekinde şişip hassaslaşmıştı hemen ama bunda sadece dokununca ağrı oluyor şişlik ve hassasiyet yok
Teşekkür ederim inşallahEvet vardı ama ben regl olacağım diye yorumlamıştım.Ama regl döneminizde olan bütün belirtiler oluyor haberiniz olsun. En azından bende öyle olmuştu. Kasık ağrısı,bel ağrısı akıntı artışı vs. ama hamileydim.Ancak hiçbir belirti garanti hamilesin demek değil ne yazık ki. Umarım en kısa sürede güzel haberlerinizi alırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?