Vücudun çok sıcak olması hamilelik belirtisi mi ?

ervaca

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
105
50
18
30
Merhaba arkadaşlar bir haftadır vücudum normal olmayan şekilde sıcak gece gündüz. Çok sıcaklanıyorum göğüslerimde hafif ağrı var şişlik yok yine bir hafta on gündür geçmeyen adet ağrım var kasıklarımda ve belimde ara ara şiddetlenip ara ara azalıyor ama on gündür ağrımasına rağmen adet olmadım normalde adetten bir iki gün önce ağrır. Bacaklarımda ateş varmış gibi çok sıcak avuç içlerim ayaklarımın altı yanıyor gece yatarken sanki yüzümün ısıtıcı ufo bana dönük gibi yüzüm yanıyor böyle bir belirti yaşayıpta hamile olduğunu öğrenen ya da hamileliğinde böyle belirti yaşayan anne ve anne adaylarının fikrine ihtiyacım var

Şu yaz ayında yanmayan yoktur ama ben martta hamile kaldığım için bu konuya yorum yapabilrim, evet sıcaklık , akıntı artıyor, nabız hızlanıyor, halsizlik ve yorgunluk bunların hepsi hamilelik belirtisi, tabi en kesin sonuç kan testi yapmak...

Evet hamileyken vücut sıcaklığı yarım derece civarı artıyormuş. İnşallah hamilesinizdir.
Ben de bu aydan bi ihtimal diye umutluydum ama test yaptım negatif. Hala sıcaklıyorum. Ama neden çünkü havalar birden aşırı ısındı burda

Hava durumundan bilgim var yinede teşekkür ediyorum ama sıcaklayıp terlemek değil kast ettiğim ateşin çıkmış gibi vücudun sıcak olması vücudumuzu tanıyoruz sonuçta hepimiz normal gelmediği için sormak istedm kan tahlili verdim pazartesi sonucunu alacağım inşallah yinede bana normal gelmediği için böyle belirtileri olan var mıydı diye öğrenmek istedim

İdrar testi mi yaptınız adetiniz gecikti mi benimkide negatif çıktıda

Evet idrar testiydi. Adetim yarın. Yarın akşam üzerine kadar gelmiş olur diye düşünüyorum.
Perşembe günü test yaptım. Kaset testti ama bu testlerde 5 gün kala bile silik çizgi çıkabiliyormuş. Bende hiçbi şey çıkmadı.

İdrar testi yapmadım uzun süredir istiyoruz o kadar tek çizgi gördüm ki yüreğim yok tekrar görmeye kan testi verdim eğer negatif çıkarsa direk adet söktürücü yazsın diye pkoyum o yüzden adet tarihim yok onuda hesaplamıyorum kaç gün geçti kaç gün kaldı diye. Bir önce gebeliğimde aralık ayında üç gece sıcaktan suyum çıkmıştı ama sadece üç gece sürmüştü sıcaklanmam ve uyurken olmuştu bunda gece gündüz ve yaklaşık on gündür devam ediyor

Şuan hamileyim ve evet özellikle elim ve bacaklarım,ayaklarım cayır cayır yanıyor klimalı odada uyudum gece boyu ufacık azalma olmadı vücut sıcaklığımda. Ancak ben hamile olduğumu öğrendiğimde hiç belirti yoktu. Ama Kişiye göre her belirtinin değiştiğini var sayarsak neden olmasın

Evet evet aynen bildiğimiz ateşim çıkmış gibi bacaklarım ve avuç içlerim en çok. Herkeste farklı biliyorum ama göğüslerinizde şişlik var mıydı benim bir öncekinde şişip hassaslaşmıştı hemen ama bunda sadece dokununca ağrı oluyor şişlik ve hassasiyet yok

Sicaklik takibi ile yumurtladiginizi ve gebe kaldiginizi ogrenebilirsiniz.
Ben 2 gebeligimi de vucut isimla anlamistim.

Ornegin rutin vucut isiniz 36 ise yumurtlama doneminde 37 kusurlere cikacaktir. Dollenme itibariyle de 0.1 - 0.2 derecelik artis veya azalislarla 37 kusurlerde dolanacaktir.

İki gebeliğimide vücut ısımla anladım demişsniz uzun mü sürmüştü vücut ısınız ya da nasıl mesela vücut ısınız yükselince hamileyim dediniz

Evet vardı ama ben regl olacağım diye yorumlamıştım.Ama regl döneminizde olan bütün belirtiler oluyor haberiniz olsun. En azından bende öyle olmuştu. Kasık ağrısı,bel ağrısı akıntı artışı vs. ama hamileydim.Ancak hiçbir belirti garanti hamilesin demek değil ne yazık ki. Umarım en kısa sürede güzel haberlerinizi alırız :)

Teşekkür ederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…