vücudumun esnek olması için ne yapmalıyım?

Lilruba

yaşamsürprizdir:)
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
3.572
2.527
mrb kızlar ben bu konudan çok muzdaribim..bir süredir hareketsiz bir yaşamım var ondan mı dersiniz..vücudum hiç esnek değil..aslında egzersiz yapıyorum ama düzenli değil..inanın kolum bacaklarım tutulmuş gibi..ne yapmalıyım sizce ne iyi gelir..:KK5:

önceden hiç böyle değildim..çok üzülüyorum..bnm durumumda olup b,rşeyler yapan var mı..paylaşın lütfen..

daha önce açtığım ama muzdarip olduğum bir konu........hiç kimse paylaşımda bulunmamış.......bu durumda olan kimse yok saırım......:mad::mad::mad::mad:

Cnm bol bol yürüyüş yap.. Mümkün oldukça heryere yürüyerek git.. Birde yüz.. Jimlastikte çok iyi ama benim vaktim yok.. Akşamları sadece fitness e gidebiliorum ama o heryerimin nasıl desem böyle kütükleşmiş hissi, iki adım attığımda yorgunluktan ölecem hissi, yürüyüşle geçti.. İlk zamanlar 30 dakika sonra yorgunluktan yataklık oluyordum resmen.. Şimdi tüm gün yürüdüğümde bile harika hissediyorum..

Cnm bol bol yürüyüş yap.. Mümkün oldukça heryere yürüyerek git.. Birde yüz.. Jimlastikte çok iyi ama benim vaktim yok.. Akşamları sadece fitness e gidebiliorum ama o heryerimin nasıl desem böyle kütükleşmiş hissi, iki adım attığımda yorgunluktan ölecem hissi, yürüyüşle geçti.. İlk zamanlar 30 dakika sonra yorgunluktan yataklık oluyordum resmen.. Şimdi tüm gün yürüdüğümde bile harika hissediyorum..
canımsın......yürüyüşe başladım......şimdilik haftada 2 gün yürüyebiliyorum.....pilates yapıyordum yıllar önce şimdi düşününce nasıl yapıyormuşum diyorum her yerim sanki dediğin gibi kütük...pilates derslerine katılacaktım cesaret edemedim o kadar yani......yürüyüşle biraz kendime geleyim sonra inş......sağol meleğim benim.......

canımsın......yürüyüşe başladım......şimdilik haftada 2 gün yürüyebiliyorum.....pilates yapıyordum yıllar önce şimdi düşününce nasıl yapıyormuşum diyorum her yerim sanki dediğin gibi kütük...pilates derslerine katılacaktım cesaret edemedim o kadar yani......yürüyüşle biraz kendime geleyim sonra inş......sağol meleğim benim.......
Kolay gelsin cnm bnm.. Biraz zaman alır ama bir kaç aya dünya varmış dersin :) öpüldün fıstıkım m

aaynı konudan bende muzderibim ve sürekli her yerim ağrıyor masaj yaptırmaya felan başladım :KK43:

aaynı konudan bende muzderibim ve sürekli her yerim ağrıyor masaj yaptırmaya felan başladım :KK43:
canım senin için kolay olacak bir sporla harekete başlamanı tavsiye ederim..........ben zaman buldukça yürüyorum.....esnedim diyemem ama ağrılarım azaldı........yavaş yavaş platesede başlayacağım.........

kesinlikle pilates bende hiç esnek değilimdir ilk 1-2 hafta inanılmaz zorlanmıştım şuan 3ay geçti ve gerçekten esneklik açısından baya bir yol katettim :)

ay canım çok önce yazmışsın görünce ne kadar ozledigimi farkettim bir topics dua etmiştik. ..

X