• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudumu işgal ettiler resmen ya

La vie en Rosee

Honey, i am pure gollddd
Pro Üye
1 Haziran 2018
5.292
15.665
248
Merhaba beybiler,
Ahımsahım degil bu dert elbette ama evliligim yakın tarihte olduğu için telaş yaptım çözümü için. Benim derdim yeniden baş gösteren tüylerim. Göğüslerim büyüsün diye keten tohumu yağı ile masaj yaptım, ancak sanırım onun yanetkisi göğüslerimde tüylenme oluştu. Daha önceden böyle bir durum yoktu. Ayrıca belimin yan taraflarında ve karın bölgemde de tek tük var. Normalde lazer uyguluyorım her yerime, ve bioder küründen kullanıyorum diğer yerlerde sorun yok. Ama bahsettigim yerde çıkanlar bezdirdi beni resmen. Yanetki ile oluşan tüylerden doğal yollarla ya da başka türlü kurtulmanın bir yöntemi var mıdır? Yardımcı olursanız çok çok sevinicem.

Göğüslerine me kadar ellersen o kadar yumuşatırsın yani sertliği dikliği kalmaz emzirdiğimden diyorum eski göğüslerimi çok özlüyorum çünkü ;) şimdi sönük balon gibiler sarktılar vs :( inşallah düzelirler..
Tüylenme yapabilir dememişler miydi sana önerirken keşke hiç kalkışmasaydın.
Peki büyğme yaptı mı

Bende bir ara aylarca istisnasız her gün yağlarla masaj yapan biri olarak kesinlikle geçici olduğunu söylüyorum. Tecrübeyle sabit. Masaj süresince hafif bir dolgunluk oluyor, psikolojik olarak da göze cidden büyümüş gibi geliyor. sonra bırakınca fos..tamamen eski hali.. tek çare silikon malesef, geçici çözüm bunlar. Bende de o yağlardan dolayı tüylenme oldu, sonra kendiliğinden döküldüler. 🙏🏻 Tabi bıraktım yağlarla masajı falan.

Yağlar geçici çözüm, ben de üzüm çekirdeği yağı ile masaj yapmıştım bir diyetisyen arkadaşımın önerisiyle. Kısa süreliğine epey dolgun gözüktü ama o okşamaktan kaynaklıymış, sonradan anladım. :) Silikon tek çözüm, arkadaşım yaptırdı harika duruyor. Sütyen bile kullanmıyor artık. Ben de gözümü karartıp yaptırmak istiyorum. Tüyleri bilmiyorum, epilasyon yaptırabilirsiniz oraya belki.

Göğüslerine me kadar ellersen o kadar yumuşatırsın yani sertliği dikliği kalmaz emzirdiğimden diyorum eski göğüslerimi çok özlüyorum çünkü :KK66: şimdi sönük balon gibiler sarktılar vs :KK43: inşallah düzelirler..
Tüylenme yapabilir dememişler miydi sana önerirken keşke hiç kalkışmasaydın.
Peki büyğme yaptı mı
Malesef hic demediler aktardaki cocuga da nedenini söyleyemedim tabi. Deselerdi kalkışmazdımm zaten bezmişim tüylerden :mad:büyüme malesef yapmadı1 hafta düzenli kullandım, aksine gögüs bölgemde garip bir ısı artışı vardı.

Yağlar geçici çözüm, ben de üzüm çekirdeği yağı ile masaj yapmıştım bir diyetisyen arkadaşımın önerisiyle. Kısa süreliğine epey dolgun gözüktü ama o okşamaktan kaynaklıymış, sonradan anladım. :) Silikon tek çözüm, arkadaşım yaptırdı harika duruyor. Sütyen bile kullanmıyor artık. Ben de gözümü karartıp yaptırmak istiyorum. Tüyleri bilmiyorum, epilasyon yaptırabilirsiniz oraya belki.
Evet çoğu kaynak aynı şeyi söylüyor aslında, bünye alışkanlık yaptığı için de sonradan kopunca tepki vermiyor artık demek.silikon kesin cözüm dediginiz gibi, keşke en son çareye gelene kadar yağlar falan katkı sağlasa ama nafile hem düzen gerektiriyor hem sonuç garanti değil hem de yan etkileri.. o_O şimdi egzersizleri deniyorum ben de şınav fly gibi, teşekkür ederim yorumunuz için:KK23:

Malesef hic demediler aktardaki cocuga da nedenini söyleyemedim tabi. Deselerdi kalkışmazdımm zaten bezmişim tüylerden :mad:büyüme malesef yapmadı1 hafta düzenli kullandım, aksine gögüs bölgemde garip bir ısı artışı vardı.
Canım eşim hlter çalışıyor bilmiyorum kadınlarda aynı olur mu ama iyi bi vücudu var göğüsleri çok yapılı gelişti falan yani göğüs egzersizlerini halterle yparsan çok daha fazla işe yarar

Ben şunu söylim sporla göğüsleriniz küçülür. Evet yapısı belki bir nebze dikleşir ama küçülür bu net ve kesin bilgi çünkü memelerin içi yağ dolu kas oranı çoğalırsa sertleşir ama erkek memesi gibi kurur gider. Yani en azından küçük memeler. Benimde 2 hafta düzenli spora hop memeler ufalıyor. Ufak memenin derdi silikon. Birde ne olursa olsun arkadaş söylemiş ellemeyin kocanız Bile az az ellettirin valla meme hop diye sarkıyor hele ufaksa iyice sönük gibi oluyor........

Ben şunu söylim sporla göğüsleriniz küçülür. Evet yapısı belki bir nebze dikleşir ama küçülür bu net ve kesin bilgi çünkü memelerin içi yağ dolu kas oranı çoğalırsa sertleşir ama erkek memesi gibi kurur gider. Yani en azından küçük memeler. Benimde 2 hafta düzenli spora hop memeler ufalıyor. Ufak memenin derdi silikon. Birde ne olursa olsun arkadaş söylemiş ellemeyin kocanız Bile az az ellettirin valla meme hop diye sarkıyor hele ufaksa iyice sönük gibi oluyor........
Ben de tam bunu yazacaktım asla o çevredeki kasları güçlendirecek spor yapmayın. Aksine küçültür.

Back