vücudumdaki sarı lekeler? lütfen yardım edin çok korkuyorum

sersemsinem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
837
714
Hanımlar vücudumun heryerinde sari lekeler çıkıyor.ciddiye almamıştım ama baya fazlalaştı.hani bi yere çarparsınızda çürümekle sararmak arası olur.aynen öyle işte.sapsarı.. korkuyorum var mı bi bilginiz?

Hemen doktoru ara canim. Sari curuk lekeler cikmasi iyi degil. Internetten bakma her turlu seyler yaziyor. Hemen doktoru ara.

Son 1 haftadir cikmaya basladi.bugun kollarimda falanda cikmis.bi bebegim var onun pesinde kosarken biyerlere carpiyorum herhalde diyodum ama alakasi yok bambaska bisey bu.doktorum yok cildiyeye mi basvurmam lazim?

Son 1 haftadir cikmaya basladi.bugun kollarimda falanda cikmis.bi bebegim var onun pesinde kosarken biyerlere carpiyorum herhalde diyodum ama alakasi yok bambaska bisey bu.doktorum yok cildiyeye mi basvurmam lazim?
önve bi kan tetkiki yaptırmanı öneririm.farkında olmadan biyerlere çarpmadığından eminsen mutlaka doktora git.bazı kan hastalıkrında olabilir böyle şeyler.hematolojı bölümüne gidebilirsin.geçmiş olsun çok.

canım felaket tellalcılığı yapmak istemem ama Allah korusun kan kanseri belirtiside bu şekilde durmayan diş eti ve ya ne bileyim kesi kanamalarında var mı? bu durumu ihmal etme acil doktora görün

canım felaket tellalcılığı yapmak istemem ama Allah korusun kan kanseri belirtiside bu şekilde durmayan diş eti ve ya ne bileyim kesi kanamalarında var mı? bu durumu ihmal etme acil doktora görün
Felaket tellalligiyla ne alakasi var arladasim oyle dusunme hersey plabilir sonucta.durmayan dis eti derken ne demek istedin?

Felaket tellalligiyla ne alakasi var arladasim oyle dusunme hersey plabilir sonucta.durmayan dis eti derken ne demek istedin?

Diş eti kanaması, burun kanaması var mı diyor? Vücutta morarma vitamin eksikliğinden de olabilir, kan hastalıklarından da olabilir. Bir an önce doktor randevusu al...

Diş eti kanaması, burun kanaması var mı diyor? Vücutta morarma vitamin eksikliğinden de olabilir, kan hastalıklarından da olabilir. Bir an önce doktor randevusu al...

2 gün önce üst dislerimi komple kestirip kaplama yaptirdim dis etlerim o yüzden bi kać gündur agriyor ama kanamam yok.burun kanamasida cok sukur.cildiyeye mi gitmeliyim yoksa dahiliyeye mi görüneyim bilemedim.gitmeyede cok korkuyorum acikcasi :KK43: devlet hastanesi ilgilenir mi ki? Yoksa özelden mi randevu alsam.off hakkaten çok korkuyorum

önve bi kan tetkiki yaptırmanı öneririm.farkında olmadan biyerlere çarpmadığından eminsen mutlaka doktora git.bazı kan hastalıkrında olabilir böyle şeyler.hematolojı bölümüne gidebilirsin.geçmiş olsun çok.

Arkadaşa katılıyorum, kan tahlili - hematoloji bölümü. acile de gidebilirsin.

yok mantar gibi değil.
tam olarak bu şekilde vücudumun çeşitli yerlerinde var.

Eklentiler

• 20140911_140052.jpg
    20140911_140052.jpg
    402,1 KB · Görüntüleme: 841
acilden önce polikliniğe gitsen daha iyi olur.
hem acilde fazla ilgilenmezler hemde
acile adı üstünde acil hastalar geliyor.
ayrıca şu saate kadar bir tıp merkezine gitsen tahlil yaparlardı.
vakit kaybediyorsun.

Canım burdan kimse bilemez ki.
İnşakkah ciddi bir şey değildir.
Doktora git

Vakit kaybetmeden bir doktora gidin lütfen. Çok geçmiş olsun ciddi bişey olmadığına dair güzel haberler alın ve bizede bildirin.

X