Vucudumdaki ağrılar!

Pokahontass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
1.238
1.191
Çok özür dileyerek konuyu buraya açıyorum.
Hem nereye açacağımı bulamadığımdan, hemde en çok okunan yer burası olduğundan tercih ettim.
Sayın yetkililerden rica etsem konumu ilgili yere taşıyabilir mi daha sonra?
Bende bu sayede bu tarz konularda nereye açacağımı bulabilirim daha sonrasında.

Tekrardan kusura bakmayın..

Kızlar vücudumda öyle ağrılar oluyorki çıldırtıyor beni.
Bazen bacaklarımda, kollarımda, bilek ve dirsek arası olan bölgede.
Nasıl anlatılır bu ağrı bilmiyorum ama böyle sanki içten kemiklerimii sıkıyorlar.
Öyle sıkıcı birşey ki. O ağrı bacaklarımda oldugunda mesela uzatıyorum geçmiyo, kıvırıyorum bacakalrımı yok, yatak başlığının tepesine kaldırıyorum hani kan dolaşımı olsun vs diye yine yok uyutmuyor da.
Şu son 1 haftadır bi sağ bi sol kolumda olmaya başladı.
Kemiklerimi tutmuş biri sıkıyoo sanki, bi ağırlık çöküyor halsizlik oluyor.

Randevu alıcam doktora şimdi ama bu konuyla ilgili hangi bölüme alabilirim onuda bulamadım.
Bu tarz ağrılar için hangi bölüm ilgilenir bilen fikri olan varsa yardımcı olabilirmi ?

Ben yorgunluktan olduğunu düşünüyorum bana genelde kramp girer.

Yok kramp girmiyor ya, başka bi ağrı tarifsiz desem yeridir yani.
Daha önceden de bi kaç defa olmuştu geçer diye umursamamıştım ama şu son 1 ay içerisinde fazla olmaya başladı, tedirgin oldum.

içten kemiklerin ağrıyor dimi, bende de oluyo ama emzirmeye bağlıyorum ben vitamin falan almıyorum çünkü

şimdi iskillendim bak

Yok kramp girmiyor ya, başka bi ağrı tarifsiz desem yeridir yani.
Daha önceden de bi kaç defa olmuştu geçer diye umursamamıştım ama şu son 1 ay içerisinde fazla olmaya başladı, tedirgin oldum.
Bence bir doktora gidin Allah korusun kemik falan ben korkarım yani. Ramazan ayı yeterince alması gerektiğini almadığı için vücut sıkıntı yapmış olabilir kemikler için.

içten kemiklerin ağrıyor dimi, bende de oluyo ama emzirmeye bağlıyorum ben vitamin falan almıyorum çünkü

şimdi iskillendim bak

Ben emzirmiyorum henüz çocuğum yok.
2 gün önce oldu sol kolumda. Yerimde zor durdum bi havaya kaldırıyorum kolumu ovalıyorum öyle böyle akşamına geçti.
Kp romatizma da olabilir dedi. Hava puslu olduğunda yağıcak gibi olduğunda oluyorsa diye ama hiç dikkat etmedim havanın durumuna o ara şimdi hatırlamaya çalışsam, akşam ne yediğimi bile hatırlamam ki

Bence bir doktora gidin Allah korusun kemik falan ben korkarım yani. Ramazan ayı yeterince alması gerektiğini almadığı için vücut sıkıntı yapmış olabilir kemikler için.

Doktora gidicem zaten konuyu da o yüzden açtım ama hangi doktora hangi bölüme gidilir böyle bir ağrı için onu bilemedim

ben kendiminkine emzirme diyodum ama şimdi romatizma da aklıma geldi ya da kalsiyum eksikliği falan

romatoloji bölümüne bir git istersen
bir de evde işte cereyanda kalma durumun mu var bir dikkat etsen?

Evet ofiste kalıyorum genelde ama. Ananemde yel girmiştir diyo nasıl bir tabirse artık neremden giriyorsa o yel
iş yerinde cereyanda kalmamaya çalışın o zaman şimdi sadece ağrı olur da yaşlanınca acısı fena çıkar onun:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…