- 27 Ağustos 2014
- 908
- 548
- 103
- 29
- Konu Sahibi drunk in love
merhaba arkadaşlar ben hormon testi yaptırmak istiyorum fakat endokrinolojı mı yoksa kadın hastalıklarınamı almam gerekıyor bılmıyorum yardımcı olursanız memnun olurum =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba geçmiş olsun endokrin uzmanına gidin bütün bir salgılarınıza ve hormonlarınıza bakılır. Özellikle testesterona tsh değerinize ve dhea-so4 değerinize baktırın burdan sonra bir kadın doğum uzmanına da muayene olabilirsiniz. Kadın doğum için adetinizin üçüncü günü giderseniz hormon tahlilleriniz net sonuç verirmerhaba arkadaşlar ben hormon testi yaptırmak istiyorum fakat endokrinolojı mı yoksa kadın hastalıklarınamı almam gerekıyor bılmıyorum yardımcı olursanız memnun olurum =)
canım öncelikle cevabın için teşekkur ederim.endokriloji bölumune randevu almak ıstıyrum fakat sistemden randevular hep dolu alınmıyor neden boyle anlamıyorum.normalde dıger branslarda ıllakı sonrakı tarıhlere bulurum ama bunda bulamıyorum.dr sadi hastanesine almak ıstıyorum fakat alamıyorumMerhaba geçmiş olsun endokrin uzmanına gidin bütün bir salgılarınıza ve hormonlarınıza bakılır. Özellikle testesterona tsh değerinize ve dhea-so4 değerinize baktırın burdan sonra bir kadın doğum uzmanına da muayene olabilirsiniz. Kadın doğum için adetinizin üçüncü günü giderseniz hormon tahlilleriniz net sonuç verir
Endokrinoloji genelde yoğun bir branştır o sebeple olabilir eğer imkanınız varsa özel bir hastane seçin ama fark ücretleri bu branşın genelde yüksektir.canım öncelikle cevabın için teşekkur ederim.endokriloji bölumune randevu almak ıstıyrum fakat sistemden randevular hep dolu alınmıyor neden boyle anlamıyorum.normalde dıger branslarda ıllakı sonrakı tarıhlere bulurum ama bunda bulamıyorum.dr sadi hastanesine almak ıstıyorum fakat alamıyorum