• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vücudumda ki tüylenmeler için hangi branşa randevu almam lazım

drunk in love

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
908
548
103
29
merhaba arkadaşlar ben hormon testi yaptırmak istiyorum fakat endokrinolojı mı yoksa kadın hastalıklarınamı almam gerekıyor bılmıyorum yardımcı olursanız memnun olurum =)

merhaba arkadaşlar ben hormon testi yaptırmak istiyorum fakat endokrinolojı mı yoksa kadın hastalıklarınamı almam gerekıyor bılmıyorum yardımcı olursanız memnun olurum =)
Merhaba geçmiş olsun endokrin uzmanına gidin bütün bir salgılarınıza ve hormonlarınıza bakılır. Özellikle testesterona tsh değerinize ve dhea-so4 değerinize baktırın burdan sonra bir kadın doğum uzmanına da muayene olabilirsiniz. Kadın doğum için adetinizin üçüncü günü giderseniz hormon tahlilleriniz net sonuç verir

Merhaba geçmiş olsun endokrin uzmanına gidin bütün bir salgılarınıza ve hormonlarınıza bakılır. Özellikle testesterona tsh değerinize ve dhea-so4 değerinize baktırın burdan sonra bir kadın doğum uzmanına da muayene olabilirsiniz. Kadın doğum için adetinizin üçüncü günü giderseniz hormon tahlilleriniz net sonuç verir
canım öncelikle cevabın için teşekkur ederim.endokriloji bölumune randevu almak ıstıyrum fakat sistemden randevular hep dolu alınmıyor neden boyle anlamıyorum.normalde dıger branslarda ıllakı sonrakı tarıhlere bulurum ama bunda bulamıyorum.dr sadi hastanesine almak ıstıyorum fakat alamıyorum :(

canım öncelikle cevabın için teşekkur ederim.endokriloji bölumune randevu almak ıstıyrum fakat sistemden randevular hep dolu alınmıyor neden boyle anlamıyorum.normalde dıger branslarda ıllakı sonrakı tarıhlere bulurum ama bunda bulamıyorum.dr sadi hastanesine almak ıstıyorum fakat alamıyorum :KK43:
Endokrinoloji genelde yoğun bir branştır o sebeple olabilir eğer imkanınız varsa özel bir hastane seçin ama fark ücretleri bu branşın genelde yüksektir.

Ikisine de ayri ayri gitmelisiniz.. pcos varsa kadin dogum usg sonucunda gorur endokrinoloji de tum hormon degerlendirmenizi yapar.

Back