Vücudum Error Veriyor!!!

simurrg

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2023
532
569
31
Merhaba herkese,
Organlarımda farklı farklı sorunlar var. Çoğu yeni çıktı. Çok üzülüyorum. Nasıl daha sağlıklı olabilirim? Bana bir akıl ya da öneri verin. 5 aylık bebeğim var emziriyorum.
Karaciğerimde hemanjiom
Rahmimde miyom
Safra kesemde taş ve hipeetansiyon - graves hastalığım var
Kasığımda da gecmeyen agrı var bir aydır kanama da oldu doktora gittim rahim agzında enfeksiyon dedi ama agrım gecmiyor. Nasıl sağlıklı olabilirim? Ne yapmalıyım?

Öncelikle geçmiş olsun hastaliklariniz tedavisiz şeyler değil öncelikle bunu düşünüp rahatlayın.Bes aylık bebeğiniz varmış karaciğer hemanjiomo gebeyken oluşup zamanla gidebilecek bişey sizinkide öyledir muhtemelen.Emzirmiyor olsaydıniz açlık yapın derdim ama bu süreçte pek olmaz.Kanaman miyomdan dolayı olabilir doğumda neden almamışlar onu acaba

Aslında almasını istedim ama almadı. Doktor değiştirmeliydim belki de hata yaptım. Daha önce de miyom ameliyatı oldum çünkü. Açlık nasıl bir şey? Hipertroid için emzirmeyi bırakmamı önerdiler. Ancak 6 aylık olmasını bekliyorum. O nedenle 1 ay sonra yaparım.

Öncelikle geçmiş olsun kasık ağrısı doğumdan sonra bende de oldu sonrasında geçti. Ama ben düzenli vitamin alıyorum. Bana kalırsa hamilelik sonrası özellikle d3k2 ve magnezyum sitrat kullanılmalı sizde alırsanız faydasını göreceksiniz. Bazı hastalıkların tek sebebi vitamin eksikliği emin olun. Umarım fayda olur

Cok tesekkur ederim dediginiz vitaminleri alacagim

Hormonlarin dengesiz bence muthemelen. Doktor degilim tabiki. Bol bol findik ceviz cerez yiyin, yesilik meyve. Sekeri ve agir yemekleri birak bence. Cok gecmis olsun

Benimde rahmimde polyp cikmisti. Ogrendim ki hormonlardan kaynaklaniyor. Yinede hersey allahtan gelen hastaliklarda, hersey yazili kaderimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…