• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudum çok kuru...Çözüm?

selin_94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
124
0
116
İzmir
Merhabalar...
Benim en büyük derdim vücudumun saçlarıma kadar kuru olması...
Yüzümdeki kuruluk yüzünden yanaklarımdaki kılcal damarlar çatlamış vaziyette,saçları tel tel ve bunların yanında sanırım kuruluktan kaynaklanan bir hassaslık var...
Bunlar için ne yapapbilirim ayrıca krem ya da ilaç tarzı bir şeyle olursa benim açımdan daha iyi oolur ve yaşım çok genç(yani yaşlanma yüzünden değil)...Teşekkürler!opuyorumnanaktan

arkadaşım saçın için yüz ün için bilemem ama vücudun için bence bebek yağı kullan inan benim vüçudum da pul pul dökülürdü o kadar krem sürerdim nafile 1 saat sonra eski haline gelirdi siyah bişey giyemezdim çünkü üzeri hep kepek gibi olurdu bebek yağını kullandım çok harika bişey kesin çözüm banyodan sonra çıkarken kurulanmadan vücudumu yağlıyorum sonra da bi daha banyo olana kadar rahatım

çözümleriniz için teşekkürler kızlar... kaydirigubbakcemile5
Bbek yağını deniyecem!Acı badem yağı ne işe yarıyor canım? fisfisfis
Ayrıca daha kalıcı türden bildiğiniz şeyler var mı?
hani belirli bir yere kadar düzenli kullanıp sonrasında normale çevirten cinsden kaydirigubbakcemile2

hani belirli bir yere kadar düzenli kullanıp sonrasında normale çevirten cinsden kaydirigubbakcemile2
Canım aynı sorun bendede var.Çok kötü bir sorun,derdini anlıyorum.Bnim kuruluktan meydana gelen çatlaklarımda oluşmaya başlamıştı.Saçın için zeytinyağı tavsiye edrim ve elseve şampuan.Ben saçımdaki ve saç derimdeki pullanmayaı bu şekilde geçirdim.Vücudum için bende senin gibi burdan duyduğum yöntemleri uygulamaya çalışrım.Yüzüm için banada acı badm kremini hem makyaj temizliinde ve nemlendirici olarak kullanabilirsin dediler kullandım ama hastanelik oldum.Çünkü kuru olan yüzüm atopik dermatit oldu bu ürün sayesinde,Hemen rapor çıkartıldı ve hiç dışarı çıkmadan yüzümü doktorun verdiği ilçalarla tedavi ettim.Bnim yüzüm çok kuru,seninde belirttiğin gibi kılcal damarlar belirginleşiyor.Vücudum 1 gün nemlendirmesen pul pul.Yüzüm için tolarien rich kulanıyorum.Vücudum içinde yine aynı markanın vüzüut nemlendiricisini kullanıyorum.Fakat bu ürünler çok phalı olduğu için sürekli alamıycağım için bende alternatif ürün arıyorum aslına bakarsan.Bana iyi gelen sana iyi gelmez,sana gelen bana....bU YÜZDEN burda tavsiye edilenleri iyi araştır ve öyle uygula.Kfanada takma.Çok su iç,inan o kuruluk azalıyor.

Canım aynı sorun bendede var.Çok kötü bir sorun,derdini anlıyorum.Bnim kuruluktan meydana gelen çatlaklarımda oluşmaya başlamıştı.Saçın için zeytinyağı tavsiye edrim ve elseve şampuan.Ben saçımdaki ve saç derimdeki pullanmayaı bu şekilde geçirdim.Vücudum için bende senin gibi burdan duyduğum yöntemleri uygulamaya çalışrım.Yüzüm için banada acı badm kremini hem makyaj temizliinde ve nemlendirici olarak kullanabilirsin dediler kullandım ama hastanelik oldum.Çünkü kuru olan yüzüm atopik dermatit oldu bu ürün sayesinde,Hemen rapor çıkartıldı ve hiç dışarı çıkmadan yüzümü doktorun verdiği ilçalarla tedavi ettim.Bnim yüzüm çok kuru,seninde belirttiğin gibi kılcal damarlar belirginleşiyor.Vücudum 1 gün nemlendirmesen pul pul.Yüzüm için tolarien rich kulanıyorum.Vücudum içinde yine aynı markanın vüzüut nemlendiricisini kullanıyorum.Fakat bu ürünler çok phalı olduğu için sürekli alamıycağım için bende alternatif ürün arıyorum aslına bakarsan.Bana iyi gelen sana iyi gelmez,sana gelen bana....bU YÜZDEN burda tavsiye edilenleri iyi araştır ve öyle uygula.Kfanada takma.Çok su iç,inan o kuruluk azalıyor.
teşekkür ederim canım güzel tavsiyeler opuyorumnanaktan

benimde cildim çok kuru ellerim dudaklarım çok çabuk çatlar. burda bi topicte yapılan tavsiyeyle almıştım. cildime çok iyi geldi benim.

guzelimm arkadaşım tam olarak kullandığın krem migrosta satılan yeşil renkli bebak acı badem kremi mi başka bişey mi? onun seni hastanelik etmesi çok ilginç geldi bana.

benimde cildim çok kuru ellerim dudaklarım çok çabuk çatlar. burda bi topicte yapılan tavsiyeyle almıştım. cildime çok iyi geldi benim.

guzelimm arkadaşım tam olarak kullandığın krem migrosta satılan yeşil renkli bebak acı badem kremi mi başka bişey mi? onun seni hastanelik etmesi çok ilginç geldi bana.

Evet canım migrosta satılan acı badem kreminden almıştım.Bahsettiğin topikte fotoğrafları vardı....Doktor beni görünce yüzüne ne sürüdnde yüzünü böyle yaptın dedi,çok kızdı.1 hafta dışarı çıkamamıştım.Yüzüm hem yanıyordu,hem kıpkırmızı,hemde acıyordu.Sonra ilaç ilaç toparladı biraz ama o oldu bir daha doktora,danışmadan hiçbişey kullanmıyorum artık.Bana yaramadı bebak kremi.

bol su iç öncelikle...vücuduna bebek yağı birebir gelir bence ben kullanıyorum başka bişey ii gelmio en iyisi bebek yağı...saçınada zeytin yağını ısıtıp sür 2-3 saat yada bekletebildiğin kadar beklet faydasını görürsün ...

Arkadaşım Soya yağı, badem yağı ve jojoba yağını alıyorsun bunları bir güzel karıştırıyorsun (ben küçük cam kavanoza koydum) üstünede azcık su koyuyorsun her banyodan sonra vücudunun her tarafına sürüyorsun. Ve kuruluktan eser kalmıyor. Bu karışımı basen bölgene masaj yaparak sürersen selülit illetinden de kurtuluyorsun.

Bu arada mis gibi kokuyorsunzemuszemus

kızlar benimde vücudum acayip kurumaya başladı bebek yağını denicem su az içiyorum ama artık daha fazla içicem teşekkür ederim tavsiyelerinize umarım işe yarar.

ya kızlar çok kötü birşey bu kuruluk,,, ve kuru ciltlerde çatlak daha fazla olurmuş elastikiyeti az olduğu için bende aynı dertten muzdaribim çatlaklarımda var,,bebe yağı sadece birgün faydalı oluyor ertesi gün yine aynı hibir krem uzun sürede fayda sağlamıyor napıcaz bilemiyorum:a015::içelim:

bebe yağını düzenli kullanın hatta bir mühlet hergün sürün cildiniz çok kuruysa ..
kuzunun verdiği tarifide uygularsanız pamuk gibi olursunuz

Cilt kuruluğu için cildi içten beslemeniz gerek, bol miktarda su tüketip ek olarak biotin vitamini kullanırsanız kuruluk sorunu ortadan kalkacaktır.Dış bakım olarakda duştan sonra nemliylen bebek yağı sürün günlük kullanım olarakda kakao yağı kullanın geçtiğini fark edeceksiniz ancak en önemli kural çok su, az kahve ve nikotin...

Salatalık suyuda içerseniz vücut çok güzel nemleniyomuş farkedeceksiniz dio tvde duydum ve bi komşumuz içiyo hemde yaşlı bi teyze kadının eli yüzü düzeldi araştırıp kullanabilirsiniz.

kizlar saclariniz cansiz sert ve kuruysa esit miktarlarda zeytin yagi badem yagi ve bir yumurtayi sacinizda yarim saat bekletip yikayin sonuc mükemmel ama zeytin yagi ilik olcak sac uzatma topiginde basligim var bakabilirsiniz

saça mecıtefendı karışım yagı besler yumusatır..vucuda her banyo sonrası bebek yagı ıslakken...ayrıca duş jelıne szma zeytınyağı koy.

Back