vücudum cok dengesiz :(

yooook

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
807
394
23
Adana
Liseye basladigim yillarda asiri kilo almistim Boyum 165 , 66 kiloyu gormustum Ama hic rahatsizlik duymuyordum. Dis gorunusumu onemsemezdim. Lise bitti universiteye basladigimda 66 kiloydum. Universitenin ilk senesinin sonunda sinav doneminde ders calismaktan kendmi baya yiprattim ama mart ayindan itibaren iki ayda 12 kilo verdim. Daha nceleri de hep kendimle barisikttim ama zayiflayinca hayat daha guzel oldu Giydiklerimin yakismasi hosuma gidiyordu. Gecen yazi bu zayif halimle gecirdim Okul acildiktan sonraysa okulda yediklerim vs bunyeme cok etki ediyordu 60 kiloya kadar tekrar ciktim Ikihaftadir okul bitti final sinavlari var sadece iki haftada tekrar 6 kilo verdim Ama bu kez korumak istiyorum Nasl diyet yaparim aklim almiyor. Cunku ben zaten hayatimda abur cubur ve ekmek yemem. Yagli seylere midem hassastir, yemem. Neyden eksiltip de diyet yapicam, aldigimda neyden aliyorum anlamis degilim. Sadece metabolizmam hizlansin diye sabah aksam limonlu su iciyorum su siralar istahim iyice kesildi. Annem kiziyor iyice suzuldun zaten kansizsin diyor Ne yapsam bilmiyorum oneriniz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…