Merhaba Kizlar
Sorum gayet acik. Vucudumuz icin kullanilan gunes koruyucu kremleri yuzumuz icin de kullanabilir miyiz? Yoksa ille yuz icin olanlardan mi kullanmali? Vucut icin olanlar yuz icin cok mu yagli olur acaba, bu konu kafami karistiriyor. Sizin bir bilginiz var mi bu konuda? siz kullanabiliyor musunuz?
Evet genelde vücut için üretilenler yağlı oluyor. ıçeriği önemli aslında az yağlı değil hiç yağlı hatta yağ yoksa bile yüz derisi hassas olduğu için güven duyulabilir mi bilmiyorum. Paşa paşa yüz için üretilenden almak durumundayız galiba.
Ben de hep yuz icin olanlardan kullandim su ana kadar. Ama kokusunu cok begendigim Arko gunes kremim var vucut icin. Onu yuzume de surmek istiyorum. :)
Cevabiniz icin tesekkurler! :)
vucüt için üretilen güneş kremleri genelde çok yağlı, görevi aynı olsada yüze sürülünce çok parlatacağı malum eğer görüntü olarak rahatsızlık vermiyorsaki hiç sanmıyorum güven açısından bence yüz için özel üretilen güneş kremlerinden daha çok işe yaradığı kanaatindeyim.
bende niweanın çocuklar için suya dayanıklı olanını 2 yıldır yaz kış yüzüme de kullanıyorum memnunum cildimi parlatıyo tabi ama temiz bi parlaklık öyle cırıl cırıl deil çok güzel canlı görünüyo