- Konu Sahibi askbocugum
-
saol canım sizin gittiğinizdede deniz kötüymüş çok üzüldüm :1no2:ya balayım iğreçti yinemi öyle olacak:çok üzgünüm:
arkadaşlar ben nikahımı önceden yaptım balayı cifti olma imkanımız yok mu yani=((
canım türkiyede bu tür durumlar yaygın olduğu için firmalar anlayış gösteriyormuş diye biliyorum yada düğün yapacaksanız onun davetiyesini gösterip yararlandırıyorlar bence yetkililere durumunuzu anlatınca tabikide balayı çifti olursunuz üzülme, mutluluklar diliyorum::))))))
ben gerçekten çookk memnun kaldım süper bi otel
ben 2 kez voyage sorguna gittim ordan çok memnun kaldık ve buyüzden eylül 12-17 arası belek için rezarvasyon yaptırdık. umarım buradan da memnun kalırız voyage otelleri genelde güzel fazla şikayet yok. bu sene kızımda aramıza katıldı denizin bulanık olması canımı sıkdı bizim için önemli bir konu kızım ozman 1 yaşında olucak havuza sokmak istemiyorum.
teşekkürederim cevap için.canım, benim bebeğimde 1 yaşındaydı gittiğimizde ve ben hamileydim, ne bebeğimi ne de kendimi havuza sokmak istemiyordum ama deniz çok kötü olunca mecbur havuzda takıldık ama çok temizdi bir sorun yaşamadık 4 aylık bebek sokanlar bile vardı ayrıca bebeğim havuzu daha çok sevdi hiç çıkmak istemedi denizden çok korktu::)))))))sorgunun denizi nasıldı canım anlatırsan sevinirim ben bu yıl tekrar voyagelerden birine gitmeyi düşünüyorum ama antalyayı sevmemiştim sorgunu tavsiye edersen düşünebilirim:)))
teşekkürederim cevap için.
sorgunda tek problem denizin dibi çok taşlı olmadıydı yani gögsüne kadar gitmen lazım kuma ulaşmak için başka problemi yok onun dışında memnun kalmışdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?