• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Vortex pro nasıl bi makine

Benim gittiğim güzellik salonu vortex kullanıyordu ve 7 ayda mükemmel sonuçlar aldım korkularımdan kurtuldum çünkü daha önce çok iyi sonuçlar alamamıştım. iyiki vortex olan bir güzellik salonuna gitmişim...

Evett şahaneeeBen yaptırdm ve sonuclardanda oldukca memnunum..Seanslarnz bıtmeden ıstedgnz sonucu almıs oluyorsunuz bıle..

Hem acısız hem hemen dökülüyor 8 seansta sonuç aldım 9 ay oldu biteli gayet güzel

Ben yaptırdım 6seansta %80 sonuç alıyorsun yaptırmanı tavsiye ederim

Benim güzellik merkezim var 3 yıldır vortex kullanıyoruz kendimiz için ve müşterilerimiz için çok memnunuz hem lazer uygulamasından kesin sonuç aldık bitti sayılır hemde cihazı aldığımız yerden ve teknik servisin hızından memnunuz aslına bakarsanız 3 yıldır cihaz hiç teknik servis ihtiyacı bile duymadı sadece başlık değişimi için aradık aynı gün çözüldü teşekkürler Vortex lazer yaptırmak isteyen ve lazer cihazı almak isteyen arkadaşlara ben tavsiye ediyorum olumsuz yorumları dikkate almayın Vortex başarılı olduğu için karşı firmaların karalama kampanyası sizi yaniltmasın bilginiz olsun

Arkadaşlar ben mecidiyeköyde bi güzellik salonuna gidiyorum Vortexpro cihazını kullanıyorlar. İlk seansa gittim. Şimdilik dökülme çok az oldu tabi. Dökülmeler ileriki seanslarda olucak dediler. Bana cihazın ıpl olduğunu söylememişlerdi. Alex ve diot un bir cihazda birleşmiş hali ve son model bir cihaz dediler. Arkadaşlar ben en yakın zamanda gidip konuşacağım ve sözleşmeyi iptal ettirmeye çalışacağım. IPL lazer her türlü kandırmaca. Sistemi biraz anlatayım. Tüylerinizi sadece tıraş makinesiyle kısaltıyorsunuz, ayda 1 seansa gidiyorsunuz. Tüylerinizin inceliğine ve kalınlığına göre , teninizin rengine göre ayar yapılabiliyor. Acısı yok denecek kadar az. Baslık geniş olduğu için işleminiz kısa sürede bitiyor. IPL cihaz olduğu için kullanmayı bıraktığımda muhtemelen tekrar çıkıcak tüylerim. IPL olduğunu bilseydim imzalamazdım valla. Siz de alex cihaza gidin mümkünse, biraz acıtıyor ama paranızın boşa gitmesinden iyidir.

bende mecidiyeköde marge diye bir yere gidiyorum ama güzel sorun yok alexe daha önce girdim 4 yıldır bacağımdan geçmeyen bir yanık izi kaldı hemde bilinen bir hastane
Ben de margeye gidiyorum. Cihazin IPL oldugu bilgisini vermediler, kendim ogrendim sonradan. Memnun kalanlar da var sikayet edenler de. Cihazin IPL olmasi insani cok tedirgin ediyor. Sozlesmeyi iptal edicem muhtemelen

Back