Merhaba, ben geçen aylarda görüşmeye gittim. Fiyatına 80 bin lira demişti. Yaptıranlar çok memnun duruyordu kontrole gelenlerle konuştuğumda. Bana biraz kaydırak gibi yapıyor geldiği için vazgeçtim. Burun ucunu da üçgenimsi yapıyor bence herkese yakışmıyor. Bana burun ucumun eskisi gibi olamayacağını söyledi. (Bütün estetik ameliyatlarında böyle oluyormuş).
Doktor seçimi bence nasıl bir burun istediğinize bağlı. Her doktorun belli yaptığı burunlar var, kendi tarzları var sanat gibi. Bana herkesin kavisli-kaydırak gibi ve üçgen uçlu burun istediğini insanların çok memnun olduğunu söyledi. Haklı da. Nişantaşı’nda her genç kızın burnu bu şekilde. Ben estetik olduğu belli olmayacak çok doğal bir burun istediğim için vazgeçtim. Ama estetik ameliyatım belli olsun diyorsanız bence çok iyi bir doktor. Ayrıcı ilgili de. Her şeyi de çok güzel açıkladı. Burnum kocaman olduğu için çok küçülmez vs dedi. Sonuç da her hastaya göre değişiyormuş. Herkesin yara iyileşme hızı, yapısı farklı olduğu için ameliyat ne kadar iyi olursa olsun farklılıklar olabiliyormuş. Asistanı da inanılmaz tatlı. İki saat başlarını ağrıtmama rağmen hiç seslerini çıkarmadılar :)