Volkan Sünter Burun Ameliyatı

coloratursoprano

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
11
1
27
Merhabalar,
Senelerdir burun ameliyatı olmayı düşünüp artık yaptırmaya karar vermiş durumdayım. Burnumdan kısaca bahsetmem gerekirse, septum deviasyonu olduğu için sol tarafımda nefes problemi yaşıyorum. Burnumda kemer var ve gülünce burun ucum düşüyor. İstediğim şey yandan çok kalkık olmayan, kemeri alınmış bir burun. Benim için en önemlisi aslında önden görünüş. Çünkü her doktor zaten profili güzel yapıyor ama önden eşit deliklere sahip ve aşırı kalkık olmayan (domuz burnu gibi olmayan) burun yapmak herkeste gördüğüm bir durum değil, burun ve dudaklarımın arasındaki mesafenin artmasını istemiyorum.Aklımda iki doktor var: Biri Ahmet İslam diğeri de Volkan Sünter. Volkan Bey'e daha yakınım, profilden çok kalkık yapmadığı için. İli doktora da muayene için de randevu alacağım.
Buraya yazmamın sebebi daha önce Volkan Süntere ameliyat olmuş arkadaşlar tecrübelerini olumlu olumsuz paylaşabilirsiniz çok sevinirim. Aynı şekilde Ahmet İslam için de ameliyat olanlardan görüş bekliyorum.
Bu iki doktor harici söylediğim kriterlere göre bana uyabileceğini düşündüğünüz doktorlar için de öneriye açığım.
Ayrıca bu benim ilk burun ameliyatım olduğu için doktor muayene randevusunda neler sormam, nelere dikkat etmem gerekir tavsiye verebilirsiniz çok sevinirim.
Volkan Sünter ve Ahmet İslam'a ameliyat olanlardan görüş bekliyorumm

Merhaba, ben geçen aylarda görüşmeye gittim. Fiyatına 80 bin lira demişti. Yaptıranlar çok memnun duruyordu kontrole gelenlerle konuştuğumda. Bana biraz kaydırak gibi yapıyor geldiği için vazgeçtim. Burun ucunu da üçgenimsi yapıyor bence herkese yakışmıyor. Bana burun ucumun eskisi gibi olamayacağını söyledi. (Bütün estetik ameliyatlarında böyle oluyormuş).
Doktor seçimi bence nasıl bir burun istediğinize bağlı. Her doktorun belli yaptığı burunlar var, kendi tarzları var sanat gibi. Bana herkesin kavisli-kaydırak gibi ve üçgen uçlu burun istediğini insanların çok memnun olduğunu söyledi. Haklı da. Nişantaşı’nda her genç kızın burnu bu şekilde. Ben estetik olduğu belli olmayacak çok doğal bir burun istediğim için vazgeçtim. Ama estetik ameliyatım belli olsun diyorsanız bence çok iyi bir doktor. Ayrıcı ilgili de. Her şeyi de çok güzel açıkladı. Burnum kocaman olduğu için çok küçülmez vs dedi. Sonuç da her hastaya göre değişiyormuş. Herkesin yara iyileşme hızı, yapısı farklı olduğu için ameliyat ne kadar iyi olursa olsun farklılıklar olabiliyormuş. Asistanı da inanılmaz tatlı. İki saat başlarını ağrıtmama rağmen hiç seslerini çıkarmadılar :)

Ben de muayeneye gittim, burun ucu ile ilgili bir şey söylemedi bana ama fotoğraflara bakınca bana da bir tık sivri yapıyor gibi geldi. Aynı şekilde bana da burnumun çok fazla küçülmeyeceğini söyledi. Bir de Ahmet İslam'a muayene oldum onun iletişim tarzından daha memnun kaldım, kararsızım. Volkan Bey'le pek etkili iletişim kuramadım, ilk defa muayene olduğum için olabilir. Belki bir kere daha giderim.

Burun ucunu ben sordum bazılarında çok hareketsiz duruyor vs diye. Ondan sonra açıkladı. Ben Ali Murat Akkuş düşünüyorum daha gitmedim muayeneye, para toplamaya çalışıyorum. Bir tık pahalı evet ama arkadaşımın burnunu yapmış ben beğendim. Dünyanın en güzel en sivri burnu değil küçücük de değil ama mesela ben onunla ilk tanıştığımda burnunun estetik olduğunu anlamamıştım(ki genelde takık olduğum için saniyede anlarım:)) Eski fotoğraflarını görünce de şaşırdım benim gibi kocaman bir burnu vardı. Büyük bir yüzü var inceltmeden yüzüne yakışan bir burun yapmıştı. Ucu da sivri değildi. Paramı kışa kadar toplayıp kışın ona ameliyat olmayı düşünüyorum eğer olursam buradan da yazarım.

Ali Bey de güzel burunlar yapıyor ama benim nefes problemim de olduğu için plastik cerraha olmak yerine KBB uzmanına olmak daha mantıklı geliyor, Volkan bey veya Ahmet Bey'e olacağım gibi, çok kararsızım

Merhaba, Volkan beye ameliyat olmuş birisi olarak “estetik ameliyatım belli olsun diyorsanız bence çok iyi bir doktor.” sözünüze katılmıyorum. 8 ay oldu ve ben oldukça doğal ve düz duran bir burun istemiştim ve tam olarak öyle oldu. 5-6 yıllık tanıdığım insanlar, akrabalarım bile ben söylemeden anlamıyor estetiği. Yeni tanıştıklarıma değinmiyorum bile. Kaydırak gibi, kavisli üçgen burunları genelde kişi kendisi istiyor. Her doktorun tarzı evet var ve bence Volkan beyin tarzı oldukça doğal benim seçme sebeplerimden birisi buydu. Burun ucu konusunda da size katılıyorum hangi doktor olursa olsun aynısı olmayacak çünkü burnu desteklemek için kolumellanın arasına bir şey koyuyorlar ve orası sert kalıyor yine de hayatı ve görüntüyü etkileyecek bir durum yok tabii. Yine de herkesin kendi fikri ve bakış açısı, ben de kendi fikrimi belirtmek istedim sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…