Volkan Serdar Otrakçı burun ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi edaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

edaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
52
21
98
Merhaba arkadaşlar, Esteworld de Volkan Serdar Otrakçı ya burun ameliyatı olan, olmak isteyen yada olan birini duyan kişiler, yorumlarını buraya yazablirlerse cok sevinirim.

Merhaba
Bende Volkan beyde burun estetiği olmak istiyorum. Dun kontrole gittim görüştüm fiyat aldım. Sen ameliyat oldunmu? Olduysan memnunmusun ?

Merhaba. Ben volkan beye ameliyat olmadim. Daha dogrusu hickimseye olmadim henuz. Sadece arastirma yapiorum. Ama goruyorum ki volkan beyle ilgili kimse pek bisey yazmiyo. Ameliyat olacaklara bi fikir olussun diye acmistim bu konuyu. buraya yazarlarsa hepimiz faydalanabiliriz aslinda

Aynen Katılıyorum herkes bilgisini ve deneyimini paylaşırsa cok iyi ve faydalı olur hepimiz icin. Bende suan hala dusunuyorum ve emin değilim :(

Arkadaşlar ben 7 martta oldum hem burun hem lipo hemde yanlarımı aldırdım. Burun ameliyatından hiç korkmayın Ağrı sızı yok Volkan bey genç ve anlayışlı ne yapmak istediğini bilen bir insan burnum nasıl olacak bilmiyorum benim için estetik 2 plandaydı sağlık açısından sıkıntım vardı şu an için nasıl bir görüntü tam kestirmek mümkün değil ama sanki şu hali bile güzel ayrıntılardan haberdar ederim sizleri

Arkadaşlar ben 7 martta oldum hem burun hem lipo hemde yanlarımı aldırdım. Burun ameliyatından hiç korkmayın Ağrı sızı yok Volkan bey genç ve anlayışlı ne yapmak istediğini bilen bir insan burnum nasıl olacak bilmiyorum benim için estetik 2 plandaydı sağlık açısından sıkıntım vardı şu an için nasıl bir görüntü tam kestirmek mümkün değil ama sanki şu hali bile güzel ayrıntılardan haberdar ederim sizleri
Cok gecmis olsun. Resim atabilirmisiniz acaba

Şu an şişlikler ve bantlar var geçsin öncesi ve sonrası Paylaşım yapacagım

Aynen Katılıyorum herkes bilgisini ve deneyimini paylaşırsa cok iyi ve faydalı olur hepimiz icin. Bende suan hala dusunuyorum ve emin değilim :KK43:
Merhaba ben 7 nisanda Volkan beye ameliyat oldum hem burun hemde yanlarımı aldırdım burun bantlarım bugün çıktı şu hali bile iyi görünüyor ameliyat çok iyi geçti inanın Volkan hocamın elimçok hafifti hiç Ağrı çekmedim sonrasındada hiçbir sıkıntı yaşamadım ameliyattan önce birçok doktora gittim fakat hep biryerde eksik birşey hissediyordum ama Hayırlısı ile doğru karar verdim bu arada yanlarım çok güzel oldu doğru tercih

Merhaba ben 7 nisanda Volkan beye ameliyat oldum hem burun hemde yanlarımı aldırdım burun bantlarım bugün çıktı şu hali bile iyi görünüyor ameliyat çok iyi geçti inanın Volkan hocamın elimçok hafifti hiç Ağrı çekmedim sonrasındada hiçbir sıkıntı yaşamadım ameliyattan önce birçok doktora gittim fakat hep biryerde eksik birşey hissediyordum ama Hayırlısı ile doğru karar verdim bu arada yanlarım çok güzel oldu doğru tercih
Neden bu kadar kaldı ki bantlar ? Volkan bey 1 haftaya bandlar vs. Çıkarılır Demişti. Peki burun ameliyatını kaça yaptırdın ? Ben yabancı vatandaş oldugum icin bana farklı Bi departman fiyat bilgisi verdi. Acaba daha fazla mi fiyat veriyorlar o sekilde merak ediyorum.

Neden bu kadar kaldı ki bantlar ? Volkan bey 1 haftaya bandlar vs. Çıkarılır Demişti. Peki burun ameliyatını kaça yaptırdın ? Ben yabancı vatandaş oldugum icin bana farklı Bi departman fiyat bilgisi verdi. Acaba daha fazla mi fiyat veriyorlar o sekilde merak ediyorum.
Merhaba benim burnum sorunluydu biraz o Yüzden bant kaldı yanlış anlama tampon değil ben yanlarımı da oldum o Yüzden ve nakit ödeme Yaptım 11500 tl ödedim

Merhaba benim burnum sorunluydu biraz o Yüzden bant kaldı yanlış anlama tampon değil ben yanlarımı da oldum o Yüzden ve nakit ödeme Yaptım 11500 tl ödedim

Selam
Anladım tşk ederim peki suan nasılsın ? Iyileştimi ? Sonuçtan memnun musun ?

Selam
Anladım tşk ederim peki suan nasılsın ? Iyileştimi ? Sonuçtan memnun musun ?
Şu an çok iyiyim daha bir ay olmadı şişlikler var ama inan korkulacak hiçbir şey yok Ağrı sızı hiç yok gibi burun ameliyatından korkup ertelemek çok gereksiz

Şu an çok iyiyim daha bir ay olmadı şişlikler var ama inan korkulacak hiçbir şey yok Ağrı sızı hiç yok gibi burun ameliyatından korkup ertelemek çok gereksiz

Ben randevu almıştım benim burnumda hafif Bi Eğrilik var ondan rahatsız oluyorum. Ameliyat olmak istemem de bu yüzden. Ben yabancı vatandaş oldugum icin ayrı departman fiyat konusunda benimle ilgilendi. 2500 euro fiyat söyledi. Açıkcası cok gibi geldi. Ve Volkan bey kontrol sırasında hafif de kaldırırız burnunu hafifte inceltiriz belki diyince ben ürktüm. Ap ayrı Bi burun istemiyorum ki sadece eğriliği beni rahatsız ediyor.
Bisey daha sormak istiyorum mesela ameliyat olmaya karar verdin randevu almak ameliyat icin cok sürüyormu ? Yoksa hemen mümkün MÜ? Bu hafta almanyaya gidiyorum ve döndüğümde tam anlamıyla ilgilenicem bu konuyla. Ve eylul de düğünüm var.

Ben randevu almıştım benim burnumda hafif Bi Eğrilik var ondan rahatsız oluyorum. Ameliyat olmak istemem de bu yüzden. Ben yabancı vatandaş oldugum icin ayrı departman fiyat konusunda benimle ilgilendi. 2500 euro fiyat söyledi. Açıkcası cok gibi geldi. Ve Volkan bey kontrol sırasında hafif de kaldırırız burnunu hafifte inceltiriz belki diyince ben ürktüm. Ap ayrı Bi burun istemiyorum ki sadece eğriliği beni rahatsız ediyor.
Bisey daha sormak istiyorum mesela ameliyat olmaya karar verdin randevu almak ameliyat icin cok sürüyormu ? Yoksa hemen mümkün MÜ? Bu hafta almanyaya gidiyorum ve döndüğümde tam anlamıyla ilgilenicem bu konuyla. Ve eylul de düğünüm var.
Hemen veriyorlar günü ben cuma gittim Salı oldum ameliyat-ı o nedenle sorun olmaz normalde zaten 7500 tl fiyatı farklı bir ameliyat ile beraber olunca ve nakit ödeme yapınca fiyat düştü

merhaba. ameliyat oldunuz mu?

Tsk ederim :)
Yaa ne Kadara anlaştınız peki ? Cok merak ediyorum öncesi ve sonrası fotoğrafı yapabilirmisiniz?
normalde 7.600 dediler ama ben erkenden ameliyat tarihi aldığım için indirim yapıyorlarmış 5.500 e anlaştık. tabi ki ameliyatı hayırlısı ile atlatayım foto atarım size

Ben de iki ay kadar once Volkan Otrakçı ya burun ve meme buyutme ameliyatı oldum, o kadar mutluyum ki yeni burnumla gorenler asla estetik oldugunu anlamıyor bu benim icin onemliydi. Volkan Bey gercekten cok sabırlı ve iyi bir doktor daha once iki doktora daha muayene olmustum ama Volkan bey beni cok net anladı.
Burnumun seklinin tam oturması 6 ay dedi Volkan bey ama su hali bile o kadar guzel ki anlatamam.. Ben de cok arastirdim cok erteledim ama simdi iyi ki bu ameliyata dogru kiside karar vermisim diyorum:)

Back
X