Saç Kesim Şekilleri Volkan Kartal Bakırköy Rezaleti

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

livingdeath

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
816
1.030
Volkan Kartal Bakırkoy Subeye sac kesimi icin gittim ve
"Katlı bir kesim istiyorum ama boyu kısalmasın fazla ve percem" dedim

Ne kadar kisalsin diye gosterdim hatta.

Neyse kesiliyor kısa istedigim percemi kesmeye tereddutlu kalan kuafor arkadas, beldeki sacı omuzdan yukarı cıkardı.

Kuaforlerin sac kesme arzusuna sahidiz fakat percemi kesemeyip saca yuklenmek nedir ?

Instagram hesaplarina yazdim ve aninda engellendim.

Sonuc; bu kuafor icin methiyeler diziliyor ve yorumlara istinaden gittim ama gelin gorun ki kotu yorumlari jet hiziyla engelleyip siliyorlar

Yani hicbir sey gorundugu gibi degil, basarisizliklar hep ayiklaniyor.
Dalga gecer gibi kesim sonunda diyor ki;
" fazla kisaltmadim, iyi mi boyle? "

Koku bende dogru ama 70 lira verip sacinizin yarisindan fazlasinin gittigini dusunun? Muhtemelen daha buyuk dertlerimiz vardır ama enayi yerine konulmak bu isin geri donusunun olmayısi, uzerine para vermek; cabası!

Son düzenleme:
Geçmiş oldun canım evet maalesef çoğu kuaför kendine güvenen edayla kısaltıyor da kısaltıyor ...sosyal medyada o kadar pıh pohlanıyorlarki hiçbişey olmaz diyorlar içten içe...kendi gözlerine güzel görüneni yapıp müşteriyi önemsemeyen bir sürü aşırı pahalı sosyal medya fenomeni kuaför var..
Tepkini net ifade etmişsin artık yapacak bişey Yok .umarım tez zamanda uzatırsın bu arad 70 TL neymiş Ya.kesşke bi mahalle kuaförüne gitseydin .madem az kestirecektin .göre göre kestirirdin.

...daki de sizsiniz sanırım aynı şikayet çünkü :)

Son düzenleyen: Moderatör:
katli kestirecektim mahalle kuaforune guvenemiyor insan ama farkı yokmus bazen ucuz yerlerin kat diye arkada kuyruk biraktigina sahidim bunlar komple kesti sagolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…