- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- Konu Sahibi livingdeath
Volkan Kartal Bakırkoy Subeye sac kesimi icin gittim ve
"Katlı bir kesim istiyorum ama boyu kısalmasın fazla ve percem" dedim
Ne kadar kisalsin diye gosterdim hatta.
Neyse kesiliyor kısa istedigim percemi kesmeye tereddutlu kalan kuafor arkadas, beldeki sacı omuzdan yukarı cıkardı.
Kuaforlerin sac kesme arzusuna sahidiz fakat percemi kesemeyip saca yuklenmek nedir ?
Instagram hesaplarina yazdim ve aninda engellendim.
Sonuc; bu kuafor icin methiyeler diziliyor ve yorumlara istinaden gittim ama gelin gorun ki kotu yorumlari jet hiziyla engelleyip siliyorlar
Yani hicbir sey gorundugu gibi degil, basarisizliklar hep ayiklaniyor.
Dalga gecer gibi kesim sonunda diyor ki;
" fazla kisaltmadim, iyi mi boyle? "
Koku bende dogru ama 70 lira verip sacinizin yarisindan fazlasinin gittigini dusunun? Muhtemelen daha buyuk dertlerimiz vardır ama enayi yerine konulmak bu isin geri donusunun olmayısi, uzerine para vermek; cabası!
"Katlı bir kesim istiyorum ama boyu kısalmasın fazla ve percem" dedim
Ne kadar kisalsin diye gosterdim hatta.
Neyse kesiliyor kısa istedigim percemi kesmeye tereddutlu kalan kuafor arkadas, beldeki sacı omuzdan yukarı cıkardı.
Kuaforlerin sac kesme arzusuna sahidiz fakat percemi kesemeyip saca yuklenmek nedir ?
Instagram hesaplarina yazdim ve aninda engellendim.
Sonuc; bu kuafor icin methiyeler diziliyor ve yorumlara istinaden gittim ama gelin gorun ki kotu yorumlari jet hiziyla engelleyip siliyorlar
Yani hicbir sey gorundugu gibi degil, basarisizliklar hep ayiklaniyor.
Dalga gecer gibi kesim sonunda diyor ki;
" fazla kisaltmadim, iyi mi boyle? "
Koku bende dogru ama 70 lira verip sacinizin yarisindan fazlasinin gittigini dusunun? Muhtemelen daha buyuk dertlerimiz vardır ama enayi yerine konulmak bu isin geri donusunun olmayısi, uzerine para vermek; cabası!
Son düzenleme: